| clawdyaaa a întrebat:

.sunt noua pe aici. sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.am o relatie cu un baiat de 3 ani jumatate.ne intelegem bine.insa astazi i-am zis sa merg cu el la examenul care trebuie sa il sustina intr-un alt oras.la el la facultate.insa el m-a refuzat avand ca motiv faptul ca trebuie sa imi poarte grija mealaughing.de parca eu nu imi pot purta singura de grija. oare ii este rusine cu mine fata de colegii/prietenii lui? mentionez ca eu am 150 cm.sa fie asta motivul?

3 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Adică ești mai mică (la înălțime) decât el? Dacă în 3 ani nu i-a fost rușine, de ce i-ar fi acum? Nu trebuie să-ți faci griji în privința asta, nu ai de ce.
Nici mie nu mi-a plăcut să vină cineva să mă susțină atunci cand aveam examene sau probe la ceva, mai rău mă încurca.hee hee

Stai liniștită. Baftă!

| Firetears a răspuns:

Ohh, pune-te în locul lui: să ai de susţinut un examen şi iubitul tău să vină să te aştepte afară. laughing Ok, pentru tine poate că este OK, dar pentru anumite persoane este chiar stresant, sufocant. Nu îţi face griji, urează-i baftă prietenului tău şi lasă-l să se ducă singur... laughing O să se descurce, nu este vorba că i-ar fi ruşine cu tine, dacă până acum nu i-a fost de ce s-ar ruşina acum?!

| clawdyaaa explică:

Nu stiu ce sa zic.sunt complexata de inaltimea mea.