Este un site unde ne ajutam! Punem intrebari, iar userii ne ajuta cu raspunsuri.Suntem sau cel putin ar trebui sa fim o comunitate unita. Ce iti mai pot spune.mai multe poti afla daca dai la "Intrebari frecvente". Cand un raspuns iti este folositor, la o intrebare pusa de tine il poti premia cu o fundita. Fundita este cea portocalie de langa.Pe site mai avem si chat, poti da la "Discuta live". Si ce pot sa-ti spun, bine ai venit si cat mai multe raspunsuri.
Site-ul este facut pentru a te ajuta, cu orice problema din orice domeniu, u pui intrebarea, noi incercam sa iti gasim sau sa iti dam raspunsuri cat mai bune
In aceasta comunitate minunata numita TPU(Toti pentru unul)sunt oameni minunati cu care poti socializa foarte bine.Aici pui intrebari si alti utilizatori te ajuta, exista si sus o optiune numita "Discuta live!" in care utilizatorii se cunosc.In cazul in care te uiti la profilul tau vei vedea ca ai rank (nu stiu cat)din (nu stiu cat) rankul reprezinta pozitia ta pe acest site, cu cat raspunzi la intrebari mai multe cu atat acumulezi mai multe puncte si scazi in rank ceea ce este benefic deoarece rankul cat mai mic arata ca esti pe un loc cat mai bun. Iata ca am ajuns si la fundita noastra... fundita este raspunsul castigator la care daca te uiti la intrebarea ta, langa raspunsul utilizatorului respectiv este o fundita la care scrie "Decalara raspuns castigator" sau ceva de genul, daca dai click pe ea inseamna ca raspunsul respectiv ti s-a parut cel mai inteligent si folositor. O fundita acorda 100 puncte.
Doresti sa-ti editezi numele sau imaginea de la avatar? Nici o problema, e simplu:Apasa pe optiunea de sub numele tau care este etichetata cu "Editare profil" dupa observi o lista plina de optiuni care le poti edita.
Ai un utilizator prieten si doresti sa-l ai in lista ta? Nici o problema...intra in profilul respectivului si o sa observi ca sub avatarul sau scrie adauga prieten, apasa pe optiunea respectiva si cererea de prietenie va fi trimisa.In plus mai ai langa adauga prieten optiunea trimite mesaj in care ii poti trimite mesaj utilizatorului respectiv.Pentru mai multe informatii trimite-mi mesaj.
Sper ca te-am ajutat, o zi buna!