Nu neaparat, depinde si de felul tau de a fi, de cum te comporti. Poate stilul tau vestimentar, sa stii ca si asta maturiseaza. Nu stiu, cere parerea cuiva, despre ce vede el la tine matur. Poate fi si din cauza machiajelor.
Cred ca ai inceput cam devreme cu vopsitul pe față. Ai fața imbatranita si pari mult mai matura.
Pentru inceput ai putea raspunde la intrebarea "cati ani ai?" cu "Nu stii ca nu e frumos sa intrebi o femeie cati ani are?"
Si eventual, ai putea incerca sa te imbraci mai tinereste, eventual sa-ti schimbi look-ul.
Hai lasa-ma. de ce nu e frumos?
Te-ai gasit dupa cine sa te iei.
Progeria, sau un al doilea The Curious Case of Benjamin Button pe varianta neverknowwhy.
Ai omis sa ne spui cum sunt parintii si bunicii tai, pentru ca daca ai "imbatranire prematura", aceasta este genetica, deci fara sanse de remediu.
Și eu am 17 și mi se dau 22-23 )) dar e din cauza atitudinii și. machiajului. Pe mine nu ma deranjează deloc, ba chiar sunt luată mai în serios de către cei din jur. Nici măcar nu ar trebui să-ți pese de ceea ce zic alții și ar trebui să-l iei și tu ca un avantaj dacă tot te roade asa tare. Vârsta, religia și greutatea nu se spun niciodată! O poți da la întors cum ai tu chef.
Nu-ti pierde increderea in tine daca te iei dupa altii o sa fie ai mai rau fiecare arata in felul lui si nimeni nu ar trebuie sa critice pe cineva care arata mai matur ca fiecare cu fata lui si fiecare e frumos in felu lui si nu acorda atentie celor care nu au ce vorbi fii increzatoare in tine ca lumea e rea si asta cu imbatranirea prematura sa nu mai spui cuvantul asta niciodata ca o sa-ti pierzi increderea in tine ai e pacat ca viata e frumoasa si trebuie traita din plin
Mario1994 întreabă: