| *.*.*.Punky love .*.*.* a întrebat:

sunt o fata de 15 ani, iar iubitul meu 16.Totul a fost bine pana acum 2 saptamani, cand nu a mai petrecut asa mult timp cu mine, in afara de 'buna! ce faci?' nimic.Isi petrece timpul cu colegi de clasa, dar e in permanenta trist, nu-i pasa de ce ii spun ceilalti, nu mai zambeste si l-am vazut plangand. Nu stiu ce se intampla cu el...si nici nu stiu cum sa-l ajut, pare ca vrea sa vorbeasca cu mine, dar nu o face.Cum sa-l ajut? Si ce s-a intamplat cu relatia noastra?

Răspuns Câştigător
| ikram a răspuns:

Pai incearca tu sa vorbesti cu el, nu astepta sa vina el la tine. Incearca sa stabiliti o intalnire doar voi 2, si vorbeste cu el, spune-i ca ti se pare ca e trist, intreaba-l de ce, ia+o incetul cu incetul ca sa capete incredere sa vorbeasca cu tine. Si pe urma dupa ce afli ce il supura poate o sa poti sa-l ajuti cu ceva, macar sprijin moral.

2 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pai zi`i ca ai vrea sa vorbiti serios.si il poti intreba ce se intampla cu el.cu relatia voastra.si poate asa se va rezolva totul

| DDDDDD a răspuns:

Sper sa ni fie ceva de rau si acum sa regrete.Am mai intalnit o situatie asemenatoare in care el a gresit, fara sa vrea iar apoi regreta enorm si acum probabil il doare ca ti-a facut rau si nu iti poate zice. Tu incearca cumva sa-i explici ce s-ar intampla daca ar gresi, dar spune ceva de bine ca el sa prinda incredere si sa iti zica.

Totusi spers sa nu fie asta.Mult succeswinking