Buna, daca il iubesti si te iubeste, atunci nu vad de ce sa iti faci griji; daca cumva relatia se va termina sau se va raci inseamna ca el nu te-a iubit suficient de mult incat sa te astepte 2 luni. 2 luni nu e o eternitate, si prietenul meu a fost plecat in strainatate 3 luni si l-am asteptat pentru.ca l-am iubit si il iubesc... daca te iubeste, rezista si te asteapta.
Ma gandesc ca ve-ti tine legatura fie prin telefon sau mess, in plus in acest timp vi se va face dor unul de altul si revederea va fi super
.
NU trebuie sa fi negativista, bucura-te de vacanta acolo unde vei merge si sunt sigura ca el te va astepta asa cum a zis si el, nu trebuie sa iti faci griji si nu stiu ce ganduri; din moment ce sunteti de 2 ani impreuna, sentimentele vostre sau a lui nu poate disparea asa repede, stai linistita si gandeste pozitiv.
Stai linistita daca aveti incredere unul in celalalt e ok si apoi e ff bine ca pleci pentru ca asa va veti da seama daca este o iubire adevarata sau nu vacanta placuta si mergi fara frica te va astepta daca te iubeste te vei convinge
Toata lumea iti spune ca o sa fie bine, nu vreau sa te sperii. da in 2 luni se pot intampla multe intr-adevar daca te iubeste nu. dar baieti sti cum sunt cu tentatiile.![]()
:*
Daca va iubiti, trebuie sa aveti incredere unul in celalalt.Increderea e stalpul unei relatii. Sau alceva :il iei si pe el cu tine!
Sper din tot sufletu sa fie bine.De vorbit o sa vorbim mereu.Ne iubim si o sa trecem peste eu asta imi doresc. totusi sunt 2 ani minunati.Niciodata nu am stat mai mult de o saptamana unul fara celalat, de aia imi este si greu! si Monyk mersi mult...chiar mi-au prins bine vorbele tale!:*