Dusurile sunt obligatorii.
Trebuie sa fi in permanentza curata.
Dar sa nu te speli cu apa fierbinte pentru ca nu are niste efecte prea placute.[ma refer ca ti se poate face rau ]
O sa iti trimit un mesaj cu un site, poate ai si alte intrebari [legate de acest subiect ]si o poti intreba acolo
by zui
Dusurile sunt obligatorii zilnic in secolul asta. Cel putin asa era ultima data cand am verificat.
Sigur ca este obligatoriu, vrei sa mirosi, si sa apara anumiti microbi care ai putea sa-i capeti prin nespalare!
Delia, dusurile sunt obligatori in perioada cicluluiAsa iti menti corpul curat.Dar ai grija sa nu faci dus cu apa prea fierbinte.
Sa fie apa calduta
Papa
Pai dusurile ar trebui sa fie obligatorii in fiecare zi...mai ales cand esti la ciclu...
Da e foarte bine sa faci dus in timpul ciclului
ideal ar fi k apa sa nu fie fierbinte ci putin calduta, deoarece apa fierbinte poate mari fluxul menstruatiei!
succes si multa sanatate!
E de preferat sa te speli de fiecare data cand iti schimbi absorbantul.
Numai bine, Shin
@BlindulBen sti ce fel de site e asta?
hai ca iar te calc pe limba dar acum serios vb, poate mama Deliei nu este acasa, poate este plecata din tara, sau alte motive
Tu te ai nascut invatat?
Ce fel de intrebari vrei pe site asta?
Sau si tu vrei jocuri pe TPU?
Delia draga, sigur ca trebuie sa faci zilnic dus chiar daca esti la ciclu. De asemenea, te speli si cand schimbi absorbantul sau sa folosesti servetele umede pentru igiena intima. (nu folosi ob) Nu este bine sa faci baie in cada, dar dus este indicat. Daca mai doresti si alte amanunte, poti sa imi scrii mesaj pe TPU. Mi-ar face placere sa vorbim.
Intra pe http://www.noifetele.ro/main/home.php si vei gasi mai multe raspunsuri si detalii legate da acest subiect
Sigur ca curge, dar apoi speli bine cada. E biune sa te speli ori de cate ori schimbi tamponul si de cate ori ai scaun, cu apa calduta si sapun. Acum vara, ar trebui sa te speli de multe ori pe zi, fiindca altfel risti sa faci infectii. Daca iti schimbi tamponul and nu esti acasa, poti folosi 3-4 servetele umede pentru igiena intima (gassti la farmacie) si apoi, cand ajungi acasa, primul lucru te speli.
Delia, nu obligatorii, dar necesare. Asa-i, ai dreptate, se opreste putin. Mi se pare cam o exagerare "de fiecare data cand schimbi absorbantul", daca-l schimbi din 3 in 3 ore? in fine, cel putin o data la doua zile dusul.
A, si sa nu uiti: Schimba-ti abs cat mai des. Asa te vei menti proaspata si curata.
RADUCU12369 întreabă: