Cheama politia si rezolva problema.
Daca spui ca te ameninta cu un cutit (arma alba).
Ferestete de el nu este de gluma cu oamenii periculosi, mai ales pentru copii de varsta ta!
Salut, o sa incerc sa te ajut. Daca as fii in locul tau m-as duce pur si simplu la parintii mei si le-as spune in felu urmator : mama, tata in grupul meu de prieteni mai este si un rrom care tot ma tortureaza ba chiar ma amenintat si cu cutitu si asta fara sa-i fac absolut nimic va rog sa veniti cu mine si sa-l atentionati sa ma lase in voia mea. Crede-ma daca vine de exemplu taicatu si il anunta sa te lase in pace si sa fie mai autoritar o sa il cam sperie si o sa te lase in pace, asa mi s-a intamplat si mie eram afara jucam fotbal si un rrom mi-a cerut mingiea si eu n-am vrut sa eu dau si atunci cand n-am vrut a venit spre mine cu un briceag, m-am dus repede l-am chemat pe tata si sa luat de el, dupa ce tata a vorbit cu el imediat ia predat cutitu si si-a cerut scuze, se da marii doar cu copii care ii stiu de frica. Bafta sper ca te-am ajutat, FUNDITA?
Problema este ca nu e orice fel de rom ca daca era asa unu sa-mi fure mingea sau mai stiu eu nu era problema dar cel ce se ia de mine face parte din mafioti este fiul unui mare mafiot din orasul meu
Salut! Eu in locul tau m-as duce la parinti si le-as spune problema, ca te ameninta cu un cutit. Ia-l pe tatal tau, du-te la acel baiat si tatal tau sa-i spuna sa te lasa in pace. Daca nici asa nu merge suna la politie. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Frate si eu tot rom sunt si nici o data nu m-am luat de alti baieti sau feet fara sa-mi faca nimic eu daca as fi in locu tau ascultama bine u z
InspectorulTPU întreabă:
DianaLo întreabă: