| Rihanna20B a întrebat:

Bună! Sunt sătulă de fake friends care sunt cei mai buni prieteni apoi după o vreme te lasă fără niciun răspuns. Vreau prieteni care să îmi scrie și ei primii, să fie sinceri și să nu aibă fițe. Nu îmi pasa că sunteți fete sau băieți. Minim 13 ani și maxim 22. Daca vreți să ne cunoaștem lăsați-vă instagramul, snapul sau nr de telefon în răspunsuri.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Alte visătoare de povești de adormit copiii, tu te ai clona ai fii prietena cu clona ta? Te asigur ca nu, daca ai face o clona care ar fi asa cum spui tu ca ești sau vrei alți sa fie ai ucideo

| lpavel a răspuns:

Prietenia adevarata nu aici se cauta ci in viata reala! Aici doar poti discuta despre orice si cam atat, nu te astepta la mai mult!
In viata reala iti faci prieteni dar nici acolo nu te astepta ca dupa un timp scurt sa deveniti cei mai buni prieteni! Asta va decide timpul daca va fi asa sau nu asa, pana atunci nici in viata reala sa nu ai asteptari mari ca sa nu fi dezamagita iar daca se va dovedi contrariul abia atunci poti avea asteptari!

| J0B0MAT a răspuns:

Ce rău îmi pare că am 25...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca ti-ai gasit locul cel mai potrivit pentru ati face prieteni. Mediul virtual este adesea un loc inselator si nu prea poti avea incredere in relatiile la distanta si nici in oamenii din online.

Tu trebuie sa-ti faci prieteni care sa fie compatibili cu tine, atat la pasiuni cat si pe plan afectiv, sentimental, mental.
De aceea relatiile tale de prietenie esueaza, din cauza faptului ca acei asa-zisi prieteni nu-s compatibili cu tine.

| Rihanna20B explică (pentru anonim_4396):

Problema e că nu am cum să-mi fac prieteni în real din cauză ca nu pot comunica cu restul. Îmi e mult mai ușor dacă vorbesc cu restul asa apoi ne cunoaștem în real.

| RAY a răspuns (pentru Rihanna20B):

Înlocuirea conversațiilor reale cu virtualul duce la depresie, anexitate, frustrați, îți pierzi și timpul fără rost, eu unu îl recomand pe userul mosoti ca fiind de încredere și sincer, e și realist și inteligent

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Te rog nu înlocui viata reala cu ceea virtuala, asa mi am pierdut eu ani din viata, nu te încredere în virtual, vezi de timizi ca tine, date la cinema, librărie, grupuri pe Facebook insta fin orașul tău