anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt un baiat de 20 de ani si ma framanta foarte mult inaltimea mea mica de 1.66 metrii. si 47kg. Vreau sa mentionez ca sunt foarte mic de statura, dar si foarte slab.Mam gandit sa iau de pe net hormoni de crestere,dar nu stiu daca o sa functioneze,chiar nu stiu, dar as incerca.Voi credeti ca e bine sa consum acesti hormoni? Sau ce as putea face sa mai cresc macar 6-7 cm?

Răspuns Câştigător
| GreenVoid a răspuns:

Trage de fiarewinking Lasa inaltime mai bine un pitic bine facut decat o paluga slabanoaga zic eu.Cresti in masa musculara si gata si ca sa ti raspund la ultima intrebare eu personal n am incredere in shopping ul online.Tot sala i baza

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Păi când erai tânăr ce mâncai pentru a te dezvolta că ești mai slab ca o fată? Acum e păcat că e destul de târziu și eu nu ți-aș recomanda hormoni dar faci ceea ce consideri. Nu cred că în înălțime ai mai crește prea mult, poate doar în masă musculară.

| ℛąin a răspuns:

Dacă vrei să te dezvolți, apucă-te de un sport, asta pentru masă musculară pentru că în cazul înălțimii nu prea ai ce să mai faci, doar s-o accepți. Iar hormonii ăia sunt nocivi, nu-ți risipi banii și sănătatea pe ei.

| LoveSleep a răspuns:

Poți doar să te travestești și să porți tocuri.

| RAY a răspuns:

Dupa 20 de ani numai ai ce creste pur simplu asa a fost sa fie simplu,degeaba iei tu hormoni ca nu ajuta la nimic in crestere sunt implicati multi hormoni si alte chesti complexe,sngura modalitate e operatie la genunchi, stiu ca e jalnic sa fi un pitic da acceptate ca asa esti ca nu ai de ales, concentreazate pe alte abilitati si asta e, si eu am 1, 60 si stiu ca e frustrant, fetele fug de tine ca de lumina purici dar asta e mergem inainte, macar daca ai fi fata da esti baiat si toti isi dau o varsta de copil

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Pervers mic ce esti!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat