Trage de fiare Lasa inaltime mai bine un pitic bine facut decat o paluga slabanoaga zic eu.Cresti in masa musculara si gata si ca sa ti raspund la ultima intrebare eu personal n am incredere in shopping ul online.Tot sala i baza
Păi când erai tânăr ce mâncai pentru a te dezvolta că ești mai slab ca o fată? Acum e păcat că e destul de târziu și eu nu ți-aș recomanda hormoni dar faci ceea ce consideri. Nu cred că în înălțime ai mai crește prea mult, poate doar în masă musculară.
Dacă vrei să te dezvolți, apucă-te de un sport, asta pentru masă musculară pentru că în cazul înălțimii nu prea ai ce să mai faci, doar s-o accepți. Iar hormonii ăia sunt nocivi, nu-ți risipi banii și sănătatea pe ei.
Dupa 20 de ani numai ai ce creste pur simplu asa a fost sa fie simplu,degeaba iei tu hormoni ca nu ajuta la nimic in crestere sunt implicati multi hormoni si alte chesti complexe,sngura modalitate e operatie la genunchi, stiu ca e jalnic sa fi un pitic da acceptate ca asa esti ca nu ai de ales, concentreazate pe alte abilitati si asta e, si eu am 1, 60 si stiu ca e frustrant, fetele fug de tine ca de lumina purici dar asta e mergem inainte, macar daca ai fi fata da esti baiat si toti isi dau o varsta de copil
UnchiulRamiz întreabă: