Stii ce ma deranjeaza?
Toti sunt atei! toti sustin clar : "eu sunt ateu convins"! Nu poti fi ateu pana nu stii cu ce se mananca asta. au mult de citit si invatat pana sa ajunga la o orientare religioasa!
Hai pe chat!
Este categoria ateilor... cum s-o stergi?
Ai observat foarte bine. Din pacate acolo se aduna toti ateii,
Ar fi mai putine scandaluri pe TPU fara prozelitismul sectantilor si virulenta viscerala a ateilor, sau invers, nu mai stiu...
Ateii preiau conducerea.
Dar mie imi place de ei. ateii convinsi studiaza foarte, foarte mult pana ajung la concluzia asta.
deci clar ateu nu poate fi un prost.
Nu, ca ma binedispun comentariile de acolo, sunt muuuuult mai amuzante decat cele de la T/A
N-am mai accesat-o de foarte multă vreme, dar ţin minte că era o atmosferă de toată jena acolo, plin de cretini care nu erau în stare să poarte o discuţie civilizată.
Exact.
Toti sunt crestini convinsi acolo.
Nu mai spun de atei.
Dai ignor la categorie si gata.
Pentru mine cei care sunt atei sunt egali cu cei care cred foarte mult in Dumnezeu.Au acelasi scop:sa aduca lumea pe calea lor.Ii vad la fel, niste idioti.
Cei care cred in Dumnezeu incerca sa faca ateii sa revina la credinta, iar cei care-s atei incearca sa ii aduca pe credinciosi pe calea lor.E amuzant cand se cearta. Mai bine esti intre.
Cand doi se cearta al treilea castiga.
Nu...pentru ca sunt haiosi si pur si simplu are un rost acolo, oamenii sa puna intrebari legate de religie acolo
anonim_4396 întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă:
Mariela_1621 întreabă:
sandra2012 întreabă:
MadaAwwr întreabă: