1. miss Criss(cristina)
2. 13 spre 14
3. Timisoara
4.sa primesc o floarebine mirositoare
5.pai...sa nu se imbrace in costum.Ci cu blugi, tricou larg si sa se incalte in skateri(caracterul conteaza mai mult)
6. English
7.As vrea a fiu profesoara de engleza sau scriitoare
8.sa facem doar romana, matematica, o materie gen'cultura generala' si materia pe care vrem sa ne bazam... aaa si engleza sau franceza(la alegere). asa degeaba ne baga in cap ani si tot felul de lucruri ca oricum peste 2 ani nu le mai stim
9.rock,chiar daca am o fire mai linistita, pop-rock
10.nu am ascultat-o dar dupa ce postez raspunsul o s-o ascult
o zi buna!
Eu, nu. Dar se pare ca tu te plictisesti rau de tot daca poti debita asemenea ineptii. Avea dreptate Goya:Somnul ratiunii naste monstri!
1. George
2. 20
3. Barlad, judetul Vaslui
4. Sa am o iubita, vedem in anii ce vin
5. Greu de facut o descriere, ar trebui sa imi placa din orice punct de vedere.
6. Limba si literatura romana
7. As vrea sa fiu scriitor sau actor.
8. Mi-ar placea sa fie mai apropiata de elev
9. Ascult cam orice gen dar nu orice melodie.
10. Draguta
1. Uita-te la nick 8-)
2. 17
3. Calea Lactee. Tu?
4. Ha?
5. Pai, ca un om la naiba.
6. Glumesti?
7. Elev. As vrea somer.
8. Cu bautura, bautura si manele si femei de 7 stele
9. Fara numar, fara numar.
10?
Buna,
1.ma numesc Monica,
2.am 16 ani,
3.sunt din TImisoara,
4.sa fiu cu persoana iubita, asta conteaza pentru mine...
5.nu am un ideal, totusi sa fie frumos, destept si cu bani,
6. engleza si lb.si literatura romana,
7.paiiii cantareata,
8.sa fac numai ce ore vreau si sa nu am de invatat,
9.toate genurile, depinde de stare...
10.interesanta
te-am pupat!
1. Madalina
2. 17 ani
3. bucuresti
4. sa stau cat mai mult cu iubitul meu
5. ca iubitul meu
6. dirigentia
7. as vrea sa fiu: avocat sau politista; meseria mea: eleva
8. asa cum e acum
9. house, muzica usoara si manele
10. nu am ascultat-o deci nu am nicio parere
Creative zici?
1. Bond, James Bond .
2. Eeee. Numai Mama Omida mai stie
3. De nicaieri si totusi, sunt peste tot
4. Acasa, in fata tv-ului, mancand inghetata [ de ce sunt eu racita :-l?! ] sau popcorn
5. Baiatul perfect... O sa stiu cand o sa-l intalnesc . Nu vreau sa-mi fac iluzii sau sa creez imaginea unui baiat perfect, deoarece risc sa nu-l gasesc si sa raman singurica
6. Romana, dar imi place si matematica
7. Judecator/ Procuror/ Detectiv
8. Ca in Rebelde
9. Ascult APROAPE orice, dar genul meu favorit este rock-ul \m/
10. Chiar e tare .
1. Oana
2. 13 spre 14
3. Timisoara
4.Sa fiu cu persoana iubita
5.paai greu de explicat
6. Sport
7.As vrea sa fiu actrita
8. Fara oree doar pauze
9.Nu o stiu :p
1. Roxi.
2. 15 ani
3. bucuresti
4. sa ma plictisesc.
5. frumos
6. crezi ca am vreo`una?!
7. inca ma gandesc.
8. distractiva.
9. rock, hip-hop, pop, rapp. etc.
1o. dragutsa.
Ma numesc Alexandra. Am 14 ani si sunt din Bucuresti. Nu am de ales, de Valentine's day va trebui sa stau baricadata in casa cu pisica langa mine, ascultand melodii triste si plangand (cu siguranta). Nu am un ideal de baiat, dar cred ca am descoperit cam ce gen imi place. Imi place istoria si matematica. As vrea sa devin medic pediatru sau medic veterinar. Mi-ar placea ca scoala sa aiba un program lejer, care sa-mi permita sa am si alte activitati extrascolare decat temele. Ascult muzica anilor 80', de altfel cea mai frumoasa muzica, cea care nu se uita niciodata. Nu stiu melodia, dar stiu ca Nick Jonas are o voce foarte buna.
1. Patri .
2. 12.
3. Cluj - Napoca.
4. Orice numa' nu ce am am facut anul asta .
5. Pai... brunet, ochi albastri sau verzi, un pic mai inalt decat mine, normal la cap ( nu ca si multi baieti pe care ii cunosc) si sa fie de treaba, sa pot vorbi cu el ca lumea nu ca si cu altii .
6. Hmmm Cred ca romana. Da' si aia ma enerveaza cateodata.
7. Design-er de interior.
8. Inchisa . Am glumit . Pai sa nu arate toaleta ca o cocina , sa nu existe profesoru' de tehnologie, sa nu fie ora de istorie asa de plictisitoare incat pe la jumatatea orei strig " Nu mai suport, pauzaaaaa!" , sa nu mai scriu ore intregi la teme si in rest, a mea e destul de ok.
9. Hip-Hop, Rapp, Trip-Hop, raggae ( din cand in cand ), putin rock etc.
10. Nu ascult asa ceva .
La primele 3 intrebari nu vreau sa raspund.de valentin day vreau sa fiu alaturi de iubitul meu.nu stiu caum sa iti explic.materia mea prefererata este matematica.as vrea sa fiu...doctorita.miar place ca scoala sa fie fara imbracaminte cum ar fi uniforma.eu ascult lady gaga. e misto melodia.
1)Alinu6
2)14 ani
3)Tara minunilor
4)Sa merg undewa romantic, cu prietenul sau cu toata compania)
5)Nu conteaza cum arata, conteaza sa ne iubim reciproc si sa ne respectam*
6)Educatia civica*
7)Bancher
8)Cel mai tare mi-ar placea sa nu existe
9)House, modern-rock, pop, in schimb urasc MANELELE xD
1o)ft bo0na :*
1.Angela
2. 14 spre 15
3.MOLDOVA
4.Sa ma plimb cu prietenul
5.Sincer,glumetz,increzator,respectuos.
6. engleza si lb.si literatura romana,
7.bancher
8.sa facem doar romana, matematica, o materie gen'cultura generala' si materia pe care vrem sa ne bazam... aaa si engleza sau franceza(la alegere). asa degeaba ne baga in cap ani si tot felul de lucruri ca oricum peste 2 ani nu le mai stim.
9.muzicaa diferita
10.nu ma fascineaza deloc(sincer)
1.Ralukiss
2. 14
3.Calarasi
4.sa primesc o floare de la ceva
5. Poi as scrie 1000. pag dar mei pe scurt sa aiba un suflet mare si fizic cam ca justin bieber
6. Engleza
7.pai nu stiu stewardesa, translator. ceva care sa aiba legatura cu limbile straine
8.pai nu stiu sa ne invete doar lucrurule care ne ajuta in viata nu porcarii pe care le uitam peste cativa ani
9. pop
10.nu am ascultat-o dar cred ca e tare ca melodiile celor de la jb sunt reusite (am fost mult fana jb acum nu mai sunt dar inca imi place muzica lor)
1. Lina
2. 12
3.Bistrita
4. Sa ma duc la un film(valentine's day)
5. Justin Bieber
6.Informatica, Muzica
7.Actrita sau chirurg
8. Fara teme, fara teste
9.Depinde de starea de spirit
10. Piesa e foarte tare cu execptzia faptului ca Nick se cam screme...
1.Tzata de mata. ___ 2.La cati am nici nu apuc sa’i numar pe toti. ___ 3.Habarnam ___ 4.Acum rasp si eu sincer: mi-ar placea sa fiu doar eu si iubitul meu, in fata unui semineu cu 2 pahare de vin rosu ca focul ce ne incalzeste corpurile, sa-i simt buzele moi, mangaierea blanda ce ma face sa tresar iar acea privirea ce trece prin mine insumi si imi trezeste dorintele:X … cred ca orice fata si-ar dori asta. ___ 5.Cu p… picioarele pana in pamant si capul pe umeri. ___ 6.Don't worry, be happy! ___ 7.Sexy „superwoman „ pentru pokemoni. Incepatoare in viata. ___ 8. Cenusiu in dungi cu picatele negre. ___ 9.Mai sus de locu 2. ___ 10. E piesa!? sorry nu ascult Nick Jonas
1. Dany
2. 15
3.Baia Mare
4.pai...ar fi beton o excursie la munte, o aventura alaturi de prietena ta si alti prieteni
5.par scurt, bruneta si sa fie de gasca
6.istorie,geografie
7.mda...imi doresc sa devin militar
8.pai...sa facem materiile imp, care ne-ar putea ajuta in viitor, in rest muzica
9.rap/hip-hop...
10. bunicica