| Ralucatomus a întrebat:

Bună! Știu ca nu am o întrebare bună, dar mă macină lucrurile astea de mult timp, de asta vreau sa cer părerea unor persoane mai mature decât mine.
Sunt minoră, sa se țină cont de asta, mie imi place enorm de mult de un profesor, el fiind profesor de matematică, in școala mea din păcate..Nu stiu cat de mult contrează asta, el este căsătorit, nu are copii, și din câte știu nevasta lui nu poate să facă copii.Cei 2 stau în case diferite, ea stă la oraș iar el la sat unde stau și eu și se întâlnesc de maxim 2 ori pe săptămână.
În fiecare zi în care ei doi nu se vedeau eu cu el am început sa ne apropiem, mergeam cu el peste tot, atât la el acasă, cat și la biserică, ieșeam împreună sa ne plimbăm prin sat, am fost cu el in multe locuri, fără ca nevasta sa să știe.
El mi-a spus ca s-a atașat de mine, eu înainte de această vară despre care am povestit a trebuit să mă mut departe de el, țineam legătura foarte rar, gen vorbeam de maxim 3-4 ori pe lună. Cand m-am reîntors în satul din care este și el însă doar pentru câteva zile m-am dus să îl vizitez, nu l-am găsit acasă așa ca am mers la școală unde eram sigură ca îl voi găsi.
Acea întâlnire de față cu toată școala aproape a fost minunată, m-a luat în brațe și m-a sărutat pe frunte ca și pe un copilaș mic.
În vara, de ziua mea, s-a oferit să mă ducă acasă cu mașina, am acceptat și înaintea străzii mele a oprit pentru a coborî sa mi deschidă ușa, m-a luat din nou în brațe, m-a sărutat pe frunte și pe obraz, mi-a zis sa am grijă de mine și sa îl sun dacă se întâmplă ceva.
După câteva zile am început iar sa merg la el, mai mult stăteam cu el in timp ce muncea, îi țineam de urat și seara ma conducea până înaintea străzii mele, și se repeta mereu, mă lua în brațe și mă săruta pe frunte.
De când a început școala s-a schimbat total, aproape mă ignora, și mă considera doar un simplu elev, fără nici măcar o amintire..Singurele locuri în care ne mai întâlnim și suntem ok sunt la biserică și la repetițiile pentru cor, unde încă vorbim dar nu mă mai ia în brațe.
Ce părere aveți? Credeți ca m-a luat drept copilul lui ținând cont ca el nu poate avea unul? Sau doar voia sa ma simt mai bine pentru ca aveam o stare psihica mai proasta pe atunci? Îmi pare rău ca am scris un roman întreg, e prima mea intrebare

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Daca esti la o scoala de la sat, voi presupune ca e maxim gimnaziala si tu nu ai mai mult de 14 ani.
Comportamentul lui e cel putin nefiresc, nepotrivit si nu e normala o asemenea apropiere/interactiune intre un profesor si eleva lui. Acele imbratisari, saruturi pe frunte si obraz, sunt la limita limitelor dpdv legal, daca nu cumva dincolo de limita. Dupa parerea mea, el a vrut mai mult, dar a manipulat situatia astfel, sperand sa fii tu cea care face pasul urmator, ca sa nu para el personajul negativ si sa nu cumva sa-l reclami. A impins lucrurile pana la limita la care credea el ca la o adica, daca se afla, inca poate pretinde ca a fost doar o prietenie nevinovata. In realitate, consider ca nu e nimic nevinovat in comportamentul lui, dar pentru ca nu a trecut acea limita, nu se poate dovedi. Oricum, stai departe de el.
In povestea ta, nu ai scris nimic despre parintii tai. Ei unde sunt, ce pazesc? Cum e posibil ca mai ales tatal tau, barbat fiind, sa nu simta pericolul?

4 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

Te-a vazut excat ca pe un copil ce esti. El nu-si va lasa nevasta niciodata. Poate ca nevasta a si aflat de gesturile voastre daca spui ca mergeai la el la scoala. Si evident ca a luat masuri. Nu mai visa cai verzi pe pereti.

| MistarGoGu a răspuns:

Noroc ca Justițiarul de Berceni NU merge și pe la sate sa își facă " numărul " cu presupuși PEDOFILI!
CA ACUM profu tău era vedeta pe YouTube și Tiktok!

| MistarGoGu a răspuns (pentru wildthing):

Bărbații la tara sunt ocupați la BIRT cu politica & fotbalul la un pahar de vodka! De scos balaurul din nadragi și făcut copii este USOR! Cu educația mai greu!

| Ralucatomus explică (pentru Cresta):

Nu a luat ea măsuri, eu cu ea suntem să spunem apropiate, ne înțelegem însă am un atașament față de el, dar probabil directoarea a suspectat ceva în comportamentul lui de la școală, fiind sigură elevă simpatizată de el. Nu știu totuși s-ar putea sa ai și tu dreptate