Daca esti la o scoala de la sat, voi presupune ca e maxim gimnaziala si tu nu ai mai mult de 14 ani.
Comportamentul lui e cel putin nefiresc, nepotrivit si nu e normala o asemenea apropiere/interactiune intre un profesor si eleva lui. Acele imbratisari, saruturi pe frunte si obraz, sunt la limita limitelor dpdv legal, daca nu cumva dincolo de limita. Dupa parerea mea, el a vrut mai mult, dar a manipulat situatia astfel, sperand sa fii tu cea care face pasul urmator, ca sa nu para el personajul negativ si sa nu cumva sa-l reclami. A impins lucrurile pana la limita la care credea el ca la o adica, daca se afla, inca poate pretinde ca a fost doar o prietenie nevinovata. In realitate, consider ca nu e nimic nevinovat in comportamentul lui, dar pentru ca nu a trecut acea limita, nu se poate dovedi. Oricum, stai departe de el.
In povestea ta, nu ai scris nimic despre parintii tai. Ei unde sunt, ce pazesc? Cum e posibil ca mai ales tatal tau, barbat fiind, sa nu simta pericolul?
Bărbații la tara sunt ocupați la BIRT cu politica & fotbalul la un pahar de vodka! De scos balaurul din nadragi și făcut copii este USOR! Cu educația mai greu!
Noroc ca Justițiarul de Berceni NU merge și pe la sate sa își facă " numărul " cu presupuși PEDOFILI!
CA ACUM profu tău era vedeta pe YouTube și Tiktok!
Te-a vazut excat ca pe un copil ce esti. El nu-si va lasa nevasta niciodata. Poate ca nevasta a si aflat de gesturile voastre daca spui ca mergeai la el la scoala. Si evident ca a luat masuri. Nu mai visa cai verzi pe pereti.
Nu a luat ea măsuri, eu cu ea suntem să spunem apropiate, ne înțelegem însă am un atașament față de el, dar probabil directoarea a suspectat ceva în comportamentul lui de la școală, fiind sigură elevă simpatizată de el. Nu știu totuși s-ar putea sa ai și tu dreptate