Daca esti la o scoala de la sat, voi presupune ca e maxim gimnaziala si tu nu ai mai mult de 14 ani.
Comportamentul lui e cel putin nefiresc, nepotrivit si nu e normala o asemenea apropiere/interactiune intre un profesor si eleva lui. Acele imbratisari, saruturi pe frunte si obraz, sunt la limita limitelor dpdv legal, daca nu cumva dincolo de limita. Dupa parerea mea, el a vrut mai mult, dar a manipulat situatia astfel, sperand sa fii tu cea care face pasul urmator, ca sa nu para el personajul negativ si sa nu cumva sa-l reclami. A impins lucrurile pana la limita la care credea el ca la o adica, daca se afla, inca poate pretinde ca a fost doar o prietenie nevinovata. In realitate, consider ca nu e nimic nevinovat in comportamentul lui, dar pentru ca nu a trecut acea limita, nu se poate dovedi. Oricum, stai departe de el.
In povestea ta, nu ai scris nimic despre parintii tai. Ei unde sunt, ce pazesc? Cum e posibil ca mai ales tatal tau, barbat fiind, sa nu simta pericolul?
Te-a vazut excat ca pe un copil ce esti. El nu-si va lasa nevasta niciodata. Poate ca nevasta a si aflat de gesturile voastre daca spui ca mergeai la el la scoala. Si evident ca a luat masuri. Nu mai visa cai verzi pe pereti.
Noroc ca Justițiarul de Berceni NU merge și pe la sate sa își facă " numărul " cu presupuși PEDOFILI!
CA ACUM profu tău era vedeta pe YouTube și Tiktok!
Bărbații la tara sunt ocupați la BIRT cu politica & fotbalul la un pahar de vodka! De scos balaurul din nadragi și făcut copii este USOR! Cu educația mai greu!
Nu a luat ea măsuri, eu cu ea suntem să spunem apropiate, ne înțelegem însă am un atașament față de el, dar probabil directoarea a suspectat ceva în comportamentul lui de la școală, fiind sigură elevă simpatizată de el. Nu știu totuși s-ar putea sa ai și tu dreptate