Nu te faci nimic, accepti realitatea si iti continui drumul in viata fara el si fara sa mai ceri sfatul altora.
Nu e nimic sanatos in a cunoaste persoane online. in online toata lume e altfel decat in realitate.
Nu ai pierdut nimic! Cand un barbat isi doreste cu adevarat o femeie, nici dracu nu o sa il indeparteze. Singura modalitate prin care poti sa pierzi un barbat, este daca il inseli sau il obosesti mental si uneori fizic.
Daca il inseli si te iarta in umila mea opinie, ala nu este barbat. Loialitatea este cerinta nr1 pentru orice tip de relatie. Prietenie intre barbati sau relatie romantica barbat/femeie.
Obosirea mentala si chiar fizica : daca il pisezi tot timpul, ca nu este suficient de romantic, ca de ce se duce cu prietenii la bere, daca il cari mereu prin malluri sau daca nu iti pasa si de necesitatile lui. Ca sa iti dau un exemplu concret: Un prieten de al meu a fost intr-o realatie cu o tipa si s-au mutat impreuna. Tovarasul meu lucra 10-12 ore pe zi, in timp ce iubita lui statea acasa. Cand venea baiatul acasa, fata ii cerea sa iasa la restaurant, mall, piscina etc. Este si normal sa iti doresti sa iesi din casa, dar ea voia asta zilnic. Ala abia mai putea sa stea in picioare si ia voia distractie, in conditiile in care el o intretinea din orice punct de vedere, de la tampoane, haine si machiaje pana la facturi.
Înțeleg ce spui, dar eu nu sunt genul ăla și cu el totul era abia la început de tot. Abia ne cunoșteam, dar îmi era simpatic ca amic. Mi-a plăcut că era foarte deschis, inteligent, amuzant. Într-un cuvânt, era pe gustul meu. Și mă simțeam foarte bine atunci când stăteam cu el de vorbă. Acum că nu mai vorbim, din vina mea, nu mă mai simt la fel. Sună nebunesc, dar chiar am încercat să……Înțelegi tu.
Domnisoara, baiatul ala daca chiar te placea nu pleca de langa tine. Asta este ideea! Ti-a placut de el ca era baiat frumusel, iar astia au foarte multe optiuni. Am mai spus chestia asta. Asa cum tu il vrei sunt si altele care il vor. Tipe mai misto ca tine. Asa functioneaza lumea reala. Incearca sa gasesti baieti normali, nu mai alerga dupa pretty boy's ca astia nu au nici o calitate in general. Faptul ca primesc extrem de multa atentie femeinina inca din adolescenta, îi fac egoisti, aroganti si nepasatori. Sunt o groaza de baieti decenti care te curteaza, iti trimit mesaje pe insta. Da-le o sansa si lor. Nu ajunge ca o tipa de pe aici care are 30 de ani, este gravida si nu stie cine este tatal copilului si in acelasi timp pune intrebari pe TPU : " cum sa atrag barbati tineri cu baby face si inalti". Este trist. Eu daca as fi femeie as cauta un barbat util si care sa il vad ca face eforturi pentru mine si mai ales sa fie un om decent. Fa alegeri pe baza de logica si pragmatism, nu pe baza de fluturasii din burtica, pentru ca fluturasii si atractia se termina. Compatibilitatea, prietenia si respectul raman pentru todeauna.
Nu înțelegi nimic. Încă eram la început, nu îl văzusem și NU era iubit cu mine. Îl simpatizam ca amic, AMIC! Și nu vorbi urât despre el că nu știi cine este. Nimeni nu va înțelege și nu mă înțelege. Las-o baltă!
Adolscenta! Si eu am fost adolescent, nu te inteleg dar inteleg
Poți să ai răbdare un timp, să te gândești bine ce ai de făcut.
Spovedește-te, postește și nu mai pacatui! Suferința, bolile și sărăcia sunt urmările păcatului.
Mindfulness întreabă: