Tot ce ai sa obtii din treaba asta sunt biste bani cheltuiti pe niste bucati de carton
"un set de carti de tarot ...sa-mi raspunda la intrebari"
mai bine folosești chatGPT nu gioarsele alea prăfuite și inutile
Nu ai ce explica la ele pentru ca sunt o gargara de adormit pruncii, o pierdere de vreme. Nu mai fiti creduli ca nu exista asa ceva!
Buna.E posibil sa gasesti pe YouTube. Sincer, si eu cred ca sunt doar povesti care se pot aplica oricui.
Arunca-le... "harul" ala de care ai nevoie ca sa le interpretezi te poate costa prea mult mai tarziu. Mai bine pregateste-te tu cu ce crezi ca este omeneste posibil ca sa ai un viitor bun, cere un sfat cand ai nevoie, mergi la biserica, roaga-te.
Trebuie sa aiba si o carticica cu semnificatia lor. Doar ca trebuie sa ai si har si sa stii si explicatia din spatele cartii, pentru ca nu e chiar atat de simplu pe cat pare. Sora mea a primit un set de carti de tarot cadou de la cumnatul meu. Nu stiu cum a invatat, dar chiar se pricepe. La inceput o luam la misto si intr-o zi am rugat-o sa-mi dea in carti si mie si sotului. Si nu stiu cum, dar cam tot ce ne-a spus, a fost 100% adevarat..la sot i-a spus ca o sa fie bolnav, l-am avut internat prin spital vreo saptamana, i-a zis ca o sa-i moara o femeie in varsta din familia lui(la o luna a murit bunica-sa), i-a zis ca nu o sa ia postul pe care si-l dorea de munca, ca nu o sa fie acceptat si asa a fost. Mi-a zis mie ca o sa primesc mesaje de la un barbat brunet, casatorit care are femeie si copil, dar care nu se mai intelege cu sotia si nu o mai iubeste si care spera sa-i dau eu o sansa dar care pentru mine nu conteaza si ca sotul o sa fie deranjat de mesaje, mi-a dat mesaj un vechi amic care mai nou e in divort si scandal cu nevasta-sa. I-a spus sotului ca va avea o intalnire neasteptata cu un fost care inca se gândește la mine, de inviere au dat nas in nas. Si lista poate continua.
Buna dimineata
Mai da sora ta in carti?
RAY întreabă: