anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai mi-am luat un Webkinz Signature, un Small Golden Retreiver, cu Abonament Lux. Dar cand l-am adoptat, nu mi-au dat Abonamentul Lux.Am asteptat 2 zile, ca am zis ca poate mi-l da dupa aceea, dar nu.In eticheta era codul secret si o inca o mica eticheta pe care scria Abonament Lux, iar pe cealalta parte, un cod.
Ce trebuie sa fac ca sa am Abonamentul Lux?

Răspuns Câştigător
| SugarStar a răspuns:

Trebuie sa: ai cont pe Ganz Estore, te duci la abonament lux, roaga un adult sa-ti traduca ce scrie daca nu stii engleza, acolo introduci codul si te duci pe contul tau webkinz si il ai.

8 răspunsuri:
| queenazalea a răspuns:

Si anonimu' cu "Imi pare rau, dar asta-i viata...", sa stii ca am facut cum a zis CrisiScolarita si a functionat!

| luana2001 a răspuns:

Nu este frumos sa ceri coduri. E al ei. Parinti ei/lui au muncit mult pentru banii aceia cu care iau luat animalul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dami si mie codul secret

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare rau, dar asta-i viata... Iati un abonament lux de pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai asteapta cateva zile. Daca nu da firma GANZ in judecata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te rog crisiscolarita mai ajuta-ma te rog frumos. ca am si eu un cont abonament lux si nu stiu cum sa fac sa mearga.am un cont pe e-store ganz si nu vad unde e abonament lux
ce trebuie sa fac?

| stefaniatoderasc2002 a răspuns:

Pai daca imi dai codul te ajut!

| Anutza_2140 a răspuns:

Nu stiu dar si eu am un cont webkinz abonament lux dar nu stiu cum se face un cont estore ganz stie cineva?