Pai poti sa iti iei tenisi aia lungi,cu parul desfacaut,cu o bluza frumoasa daca s-ar putea trei sferturi culoarea roz mai inchis ca sa se potrivasca cu tenisii,si niste pantaloni lungi,aia negri si ai sa vezi cum o sa arati eu imi imaginez si o sa arati super asa cred sper ca te-am ajutat, sau o bluza cu maneca scurta frumoasa cu o fusta ce culoare vrei tu, cu sandalele alea pe care le aveai la mine si cu parul despacut o sa arati super sper ca te-am ajutat verisoara eu imi imaginez cum vei arata cu amandoua imbracamintele si eu cred ca vei arata superb pa mai vorbim.Si tine minte sa te imbraci frumos ca sa arati o impresie buna si ca esti sic da pa.
Buna! Iti voi zice cea mai chic tinuta pentru prima zi de scoala! Jeansi inchisi la culoare, balerini negri sau roz, o camasa alba simpla cu putin decolteu, o curea neagra sau roz [depinde de balerini, sa fei de aceeasi culoare] un povaras foarte subtire alb, negru sau bleomarin si o coada de cal perfecta [daca nu te lasa cu parul desfacut]!
Sper ca te-am ajutat! Funditaaa? Pleaseee!
Nimicul întreabă: