Mary3bee, inteleg, dar de ce nu-ti dezinstalezi browseru de pe care accesezi acest site? Nu e nicio problema, il reinstalezi iarasi: vei observa ca la un moment dat istoricul daca nu a fost salvat, automat ti-au fost sterse adresele (inclusiv al acestui site ). Spun ca, poate in timpul acesta, va da uitarii si numele sau adresa site-ului. Succes!
Inteleg ce vrei sa spui. Si cred ca te pot ajuta. Daca vrei trimite-mi un id pe privat si vorbim pe messenger. E mai bine asa.
De ce nu faci un user pentru el ca să numai acces la contul tău şi siteurile tale, inclusiv parole sau orice. Eu îţi sugerez să nu intri câteva zile pe TPU cât e el acasă, va intra şi după se va plictisi. Lui i se pare fascinant pentru că tu intri, dacă nu, nu ar avea nicio treabă. Deci nu intra câteva zile şi după poţi intra dar ai grijă să nu te vadă. Va uita rapid. Nu-i interzice pentru că se va încăpăţâna să intre. Baftă!
@Victoria de ce sa reinstaleze browser-ul cand poate foarte frumos sa stearga istoricul si cookie-urile(acestea din urma sunt "vinovate" cu logarea ta automata) sau/si parolele salvate de la TPU(asta ca sa nu apara in campul de email si parola, parola ta).
De ce nu iesi din cont cand intri si demarcheaza casuta cu 15 zile si asa intri tu pe contul tau apoi iesi apoi intra el pe contul lui si iese incearca sa nu mai marchezi butonul cu "15 zile" succes!
Internetul a fost creat ca sistem deschis, nu poţi să îl blochezi.
Se pare că i-ai creat curiozitatea şi nu poţi să îl mai opreşti.
Este singura varianta posibila renunta la a intra citeva zile si se va plictisi e vorba doar de curiozitate si nimic mai mult insa este foarte posibil ca cineva sa-l provoace sa faca asta adica unul din parinti