| Adredemesconf a întrebat:

Bună TPU!
Aceasta s-ar putea să fie ultima întrebare pe care o pun (nu sunt sigură, dar 80% şanse). De ce? Păi pentru că enervantul de fratemiu care e curios de felul lui, şi se bagă în toate, a descoperit şi el TPU.Asta e foarte foarte rău, având în vedere toate întrebările şi răspunsurile de la categoria de sub conversaţii, şi faptul că are decât 10 ani.Cum pot să permit asta? Eu apăs mereu când mă loghez căsuţa cu "ţine-mă logat pentru 15 zile", dar nu e numai asta, mai mereu intru pe TPU(adică în fiecare zi în care am avut acces la calculator), şi el m-a văzut, deci, în seara asta vin eu de la şcoală, şi-l aud "Maria, ştii că mi-am făcut şi eu cont pe TPU?", la care eu "Ce?!?!?!". Din fericire, încă nu a intrat în cont... dar pentru binele lui, mă retrag şi eu şi vă întreb : există vreun program sau ceva ca să blochez, să nu se mai poată intra pe acest site, din acest calculator? Sincer chiar mi-ar părea foarte foarte rău, dar în momentul de faţă alte opţiuni nu am...nu pot să-l supraveghez, merg 7 ore pe zi la şcoală, iar el are acces oricând doreşte în aceste ore.Am încercat să-i explic că acest site nu e de el, dar mă întreba pompos "De ce? De ce tu ai voie şi eu nu?", şi dacă îi spun adevărul mă spune mamei rolling eyes, am încercat să-l conving să joace Gta, dar în 2 zile s-a plictisit.
Idei?
Mulţumesc enorm!
O seară frumoasă!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mary3bee, inteleg, dar de ce nu-ti dezinstalezi browseru de pe care accesezi acest site? Nu e nicio problema, il reinstalezi iarasi: vei observa ca la un moment dat istoricul daca nu a fost salvat, automat ti-au fost sterse adresele (inclusiv al acestui sitewinking ). Spun ca, poate in timpul acesta, va da uitarii si numele sau adresa site-ului. Succes!

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Inteleg ce vrei sa spui. Si cred ca te pot ajuta. Daca vrei trimite-mi un id pe privat si vorbim pe messenger. E mai bine asa.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

De ce nu faci un user pentru el ca să numai acces la contul tău şi siteurile tale, inclusiv parole sau orice. Eu îţi sugerez să nu intri câteva zile pe TPU cât e el acasă, va intra şi după se va plictisi. Lui i se pare fascinant pentru că tu intri, dacă nu, nu ar avea nicio treabă. Deci nu intra câteva zile şi după poţi intra dar ai grijă să nu te vadă. Va uita rapid. Nu-i interzice pentru că se va încăpăţâna să intre. Baftă!

| LucianGabriel a răspuns:

@Victoria de ce sa reinstaleze browser-ul cand poate foarte frumos sa stearga istoricul si cookie-urile(acestea din urma sunt "vinovate" cu logarea ta automata) sau/si parolele salvate de la TPU(asta ca sa nu apara in campul de email si parola, parola ta).

| LucianGabriel a răspuns:

@Victoria, cu placere

| Mara15 a răspuns:

De ce nu iesi din cont cand intri si demarcheaza casuta cu 15 zile si asa intri tu pe contul tau apoi iesi apoi intra el pe contul lui si iesewinking incearca sa nu mai marchezi butonul cu "15 zile" succes!

| brosu a răspuns:

Internetul a fost creat ca sistem deschis, nu poţi să îl blochezi.
Se pare că i-ai creat curiozitatea şi nu poţi să îl mai opreşti.

| brio6267 a răspuns:

Este singura varianta posibila renunta la a intra citeva zile si se va plictisi e vorba doar de curiozitate si nimic mai mult insa este foarte posibil ca cineva sa-l provoace sa faca asta adica unul din parinti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lucian Gabriel, multumescwinking varianta ta, pe langa a mea, nu este rea. Bye!