| passenger a întrebat:

Acum cateva luni am fost la dentist unde mi-am pus o plomba. Am avut probleme, deoarece mi-a cazut plomba si cand am fost sa mi-o repar dentista a inceput sa se crizeze, desi nu i-am reprosat ceva si m-a dat afara din cabinet straight face Eu m-am enervat la culme si aseara pe la 23:00 cand cabinetul era inchis am fost cu o prietena si am aruncat cu o piatra si am spart geamul (cabinetul este la parterul unui bloc). Imediat am fugit, dar nu am observat ca era un mos pe strada si prietena mea s-a impiedicat si mosul ala a luat-o de ceafa si i-a zis "Stai asa golanule ca acum chem militia", iar cand a auzit asta prietena mea l-a impins pe mos acesta cazand...
Nu stiu daca a patit ceva pentru ca am fugit amandoua. Acum nu stiu ce sa cred... Aveam manusi (nu aveam cum sa lasam amprente), fular si caciula deci teoretic mosul nu ar trebui sa ne recunoasca (pe prietena mea a facut-o "golan" deci...).
Totusi imi este frica. Oare poate sa mi se intample ceva?

1 răspuns:
| wildkiss a răspuns:

Din cate stiu eu este un act de vandalism asta depinde si de cati ani ai cred ca ai primi o amenda dar cand e vb de batrani ei nu prea vad bine nu cred ca v-ar recunoaste (bine ia-ti facut dentistei...)un mic sfat schimbati dentistulwinking