anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva luni am fost la dentist unde mi-am pus o plomba. Am avut probleme, deoarece mi-a cazut plomba si cand am fost sa mi-o repar dentista a inceput sa se crizeze, desi nu i-am reprosat ceva si m-a dat afara din cabinet straight face Eu m-am enervat la culme si aseara pe la 23:00 cand cabinetul era inchis am fost cu o prietena si am aruncat cu o piatra si am spart geamul (cabinetul este la parterul unui bloc). Imediat am fugit, dar nu am observat ca era un mos pe strada si prietena mea s-a impiedicat si mosul ala a luat-o de ceafa si i-a zis "Stai asa golanule ca acum chem militia", iar cand a auzit asta prietena mea l-a impins pe mos acesta cazand...

Nu stiu daca a patit ceva pentru ca am fugit amandoua. Acum nu stiu ce sa cred... Aveam manusi (nu aveam cum sa lasam amprente), fular si caciula deci teoretic mosul nu ar trebui sa ne recunoasca (pe prietena mea a facut-o "golan" deci...).

Totusi imi este un pic frica. Oare poate sa mi se intample ceva?
Scuze categoria

5 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Daca nu a venit politia la tine acasa inseamna ca totu e okbig grinbig grinbig grin da voi erati pregatite cu minsuni cu tot ce trebuie, v-ati uitat la filme din alea cu jefuriibig grinbig grin Daca a zis mosu golan? inseamna ca nu si-a dat seama ca e fata golanutongue si plus la asta mai aveti si fulare si caciule probbail nu va cunoscut, daca era sa fie vedea politia la voi, dar asa stati fara grija cu usa inchisabig grin

| Chauderitza a răspuns:

Buna.
Ciudata rau de tot problema.
Dentista ori nu era sanatoasa,ori avea probleme cu capul.
Cum sa te dea afara din cabinet?!
Doamne :O.
Nici tu nu ai procedat foarte bine.
De fapt,nu ai procedat bine deloc.
Deoarece.
Tu nu trebuia sa te duci sa spargi geamul la cabinet.
Tu trebuia sa te duci cu unul dintre parinti sa discuti cu unul dintre ei si sa mergeti la cabinet, sa discutati cu femeia aceea.
Nu este bine ce ai facut, deoarece dentista te poate banui.deoarece stie ce incident i s-a intamplat cu tine.
Eu in locul tau nu spargeam geamul.
Si ai avut noroc ca ai fugit repede.
Bafta multa.
Paa, si alta data nu mai proceda asa :*

| raspunz a răspuns:

Da, poate să te găsească "miliția" prin IP-ul de la calculatorul de pe care ai trimis mesajul. Dar nu o să te caute nimeni pentru așa ceva.
Oricum ar fi, problemele de genul celei pe care ai descris-o mai sus, nu se rezolvă apelând la gesturi barbare, ci prin plângere la colegiul medicilor. Ar fi trebuit să garanteze plomba pentru o perioadă și să se ocupe de tratament. Dar așa fac mulți dentiști, pentru că mai câștigă niște bani când pun altă plombă. Când te duci și le spui știți, tot aici a fost pusă se crizează. E adevărat că uneori lucrează cu materialul clientului și nu pot garanta că o să țină lucrarea pentru că sunt dinții slabi.

| eucumine010 a răspuns:

Sunteti 2 prosti. Tu si prietena ta. Sper sa va prinda.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ma intreb cum o sa reactionezi cand o sa te paraseasca iubitul, daca pentru o plomba faci asa...