Buna
Sunt niste nemernici tepari. Umbla prin toata tara cu minciuni de genul.
Am si eu la mine in oras, sunt de ani de zile aici si cu toate ca sunt atat de bine cunoscuti, si astazi, sunt pe strada la fraierit lumea. Au o gramada de plangeri la politie, dar inseamna ca cineva este in spatele lor, din moment ce inca sunt in libertate si prostesc lumea.
Ei abordeaz ape oricine si se prezinta ca fiind fie de la agentie de modeling, fie agentie pentru copii, si tot felul de minciuni de aceste exemple.
Din ce oras sunteti?
Da, este țeapă normal, copie după metoda accidentul, numai stiu Românii cum să cîstige bani ne munciti, inventeaza metode accidentul, agenție casting, niste hoți ordinari, nu le da bani ca regreti.
Am văzut mai de mult un reportaj la PRO TV, nu mai ştiu cum se numea, despre o aşa zisă agenţie pentru modele pentru copii. Erau nişte tipi de la această pseudoagenţie care abordau părinţi cu copii pe stradă pe litoral şi le ofereau o şedinţă foto la un mini-studio amplasat la marginea oraşului Constanţa, în schimbul sumelor de 150 sau 200 de lei. Aceştia promiteau că vor organiza un concurs de frumuseţe cu copii şi aceştia vor fi recrutaţi să lucreze ca modele în revistele şi reclamele pentru copii. S-au dovedit a fi doar nişte ţepari care doreau să ia banii la lume şi se foloseau de o agenţie de modeling fictivă pentru asta şi de putere de convingere. Aşadar, consider că şi acei indivizi care v-au abordat pe dvs, sunt tot ţepari de genul.