| Deliα a întrebat:

Acum doua zile m-am certat cu prietena mea cea mai buna.E vina ei ca ea a spus la tot liceul ca imi place de Stefan si e foarte rasfatata in ultima vreme si nu ma mai inteleg cu ea.Ce ma fac?

Răspuns Câştigător
| Nelicika96 a răspuns:

Eu am avut aproximativ asa situatie. Desigur ca ne-am certat din aceasta cauza, dar pe urma totusi ne-am impacat. Peste un timp insa comportamentul ei se schimbase, a inceput sa fie capricioasa...adica nu mai era ca inainte. Incetul cu incetul ne-am departat una de alta...nu ne-am certat, anume ne-am departat. Aceasta a fost din cauza ca n-am vorbit deschis una cu alta. Eu te sfatui sa discuti cu ea, sa puneti toate punctele dar daca n-o sa ajute, intrerupe relatia de prietenie cu ea deoarece asa persoane pot in orice moment sa te tradeze.

9 răspunsuri:
| oty2001 a răspuns:

Ii spui ce crezi despre ea si o rogi sa remiedeze problema.

| cristi11234 a răspuns:

Nu stiu de ce esti suparata ea te-a ajutat spunand la tot liceul asta pentru ca asa afla si el fara sa te chinui tu sa-i spui

| Deliα explică (pentru cristi11234):

Eu n-am vrut sa stie el asta.Acum toata lumea zice "Stefan, uite-ti mireasa!".si fug de el cand il vad ca stie ca il iubesc.Eunu sunt obisnuita cu dragostea, sunt tocilara (am numai 9 si 10 si el la fel)

| cristi11234 a răspuns (pentru Deliα):

Astia timizi daca le dai putin avans nu-i mai prinzi din urma
si oricum ce mai conta daca il placeai fara sa stie
si cred ca acum e suparat pe tine pentru ca tu il placi
acum e posibil sa iti dea mai multa atentie dar nul mai evita pentru ca asta e enervant (proprie experienta)

| Deliα explică (pentru cristi11234):

Eu pe el il stiu de un an.Ne-am vazut la un concurs de mate.El s-a asezat langa mine in banca si m-a intrebat cum ma cheama si se uita incontinu la mine.Cand a aflat ca il iubesc s-a despartit de Alexandra. straight face

Si nu esti fericita

Cu rusinea mori de foame tine minte

| Cosmin86 a răspuns (pentru Deliα):

Asculta-l pe BGH, te sfatuieste de bine...

| Jeleuuut a răspuns:

In primul rand: incearca sa nu fii orgolioasa. Asta strica mereu relatiile de prietenie, indiferent cu cine ai una. Dupa aceea, vorbeste cu ea, sau macar, incearca sa-i spui calm ca te-a deranjat mult gestul pe care ea l-a facut. E foarte important sa nu o jignesti, sa vorbesti pe un ton cald, si sa nu o "ataci" cu vorbe rele. Impacati-va, si apoi roag-o sa te ajute sa te imprietenesti mai bine cu Stefan. Astfel, vei putea sa discuti cu el, si sa ai intai o relatie de prietenie si cu el, apoi daca doriti amandoi, una mai serioasa. Mult succes!