| NaomyTommy a întrebat:

Acum m-am trezit,m-am visat mireasa, ce inseamna? Deci ieram in biserica cu persoana respectiva s-a tinut toata prodtia aia ce zicea popa, doar ca in loc de verighete erau inele si acolo le-am pus pe mana stanga insa dupa ce am iesit din biserica si m-am uitat pe mana si la mine si la el ierau pe mana dreapta. Apoi m-am uitat mai atent la inelul lui si am vazut ca iera diferit de al meu si am intrebat ca de ce nu e la fel si a raspuns ca taicasu a dus celalalt inel si l-a luat pe asta si am inceput un pic sa plang, ce inseamna toate astea?

5 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Buna!

Visele nu inseamna absolut nimic, acestea sunt doar scenete realizate de mintea ta ce se foloseste de informatiile pe care tot tu i le trimiti.
Cel mai probabil in decursul acelei zile te-ai gandit la nunta ta *care cine stie peste cat timp o sa fie*, te-ai gandit la cum vei arata in rochie de mireasa si cel mai probabil de aceea ai visat asa ceva.
Nu inseamna absolut nimic, pur si simplu te-ai gandit cateva clipe la o nunta sau ceva de genul.
De aceea ai visat. Este doar parerea mea.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inseamna nimic ...eu am visat ca primeam mesaje pe TPU laughing

Sunt superstitii ...religioase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ne-am lua după superstiții am zbura toti pe matura.
Nu stiu ce crezi tu despre vis dar gandeste-te ca pana la urma este un vis Și atat

| NaomyTommy explică:

Nici eu nu cred in vise si in superstitii dar m-am trezit speriata si cu gandul acolo

| NaomyTommy explică:

Multumesc tuturor :* :* :* wave