Draga Scliparici.
Vorbesti cu un fumator de prima clasa.
Eu m-am apucat in clasa a 8-a si le-am spus parintilor mei care cum sau aflat si ei in cazu meu, mau lastat sa fumez.
Nu stiu cat fumezi tu, dar daca nu ai fumat un pachet pe zi timp de vreun an no sa se observe nimic. Daca chiar se vede ceva va fi doar o pata care apare de la fumat in cazul tau, dar exista crede-ma o gramada de alte cauze pentru care ar putea aparea astfel de pete. Deci daca vede pata, te intreaba daca fumezi, ii zici ca nu, va presupune ca este o alta cauza.
In cazu in care esti exagerat de stresat si cu am cum sa te conving ca sunt slabe sanse sa te prinda, ai doua solutii care daca le aplici in acelasi timp tear curata destul de repede la plamani:
1. SPORT. Alearga in fiecare zi cate o ora..nu trebuie sa te fortezi, totu e sa respiri.
2. LAPTE. Aproximativ jumatate de litru de lapte pe zi. Daca reusesti sa il bei simplu ar fi ideal, daca nu, merge si cu cacao dar efectul o sa fie mai redus.
Sper ca ti-am fost de folos.
Toate cele bune
Ideal ar fi sa nu te iei dupa muste(cazute in lapte) si sa nu mai fumezi; daca nu poti renunta, opreste-te la 1 sau doua pe zi. Iti va fi bine si in viitor; la plamani si la buzunar.Tu decizi, nu laptarul.
BladeMaster861 întreabă:
MadaAwwr întreabă: