| imagummybear a întrebat:

Acum serios: Vine sau nu sfarsitul lumii? Ma enerveaza babele care le aud pe strada si spun ca,, vai fugi repede la magazin si cumpara ti mancare ca vine sfarsitul lumii,, O_o.
Plus ca la TV tot arata babe prezicatoare care zic ca ne invadeaza extraterestrii si luam foc laughing si cate si mai cate prostii.Ce Doamne! Deci murim ori nu? Mie nu imi e frica pentru ca stiu ca la cate sfarsituri au venit...inca sunt vie. Vreau si alte pareri.

Răspuns Câştigător
| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Sa nu crezi tampenia asta ca nu este adevarat.De prea multe ori sa anuntat ca va veni sfarsitul lumii, si uite ca tot am supravietuit.Cred ca zic asa dor ca sa ne sperie(sau pentru publicitat).
O zi buna!

9 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor.pai daca tot vine sfarsitul lumii, la ce naiba mai ai nevoie de mancare?
Papa Benedict al XVI-lea a scos o carte in care sustine ca data nasterii Lui Cristos a fost calculata gresit si ca de fapt noi suntem in anul 2018 sau 19, ceea ce inseamna ca previziunea calendarului mayas nu mai este de actualitaterolling on the floor

| mona a răspuns:

Nu murim asa usor...de ani de zile tot vine si nu vine sfarsitu lumii

| Elly213 a răspuns:

La inceput se credea ca nu vom trecede anul 1000 si uite, am trecut si de 2000.
Nu cumva trebuia sa murim acu un sau doi prin mai?
Ei, uite ca traim!
Nu crede toate prostiile aparute.Au nevoie canalele de rating.
Sa stii ca imi voi pune alarma sa sune cu o seara inainte pentru ca sunt incrazatoare ca nu atunci e sfarsitul lumii.
Doar Dumnezeu stie.Noi trebuie sa fim pregatiti.

| myrazvy a răspuns:

Eu cred ca daca ratam si sfarsitul acesta, o sa fie mult mai rau de noi, pentru ca a venit factura la gaze, si nu e platita, pentru ca avenit si cea de la CEZ si nu e platita, si tot asa, si mai am si restanta la intretinere... offf
Ma intreb ce e mai rau sa vina sfarsitul sau sa o luam de la cap cu plati si iar plati, taxe peste taxe, impozite etc.

| Woodenpints91 a răspuns:

Şi ai găsit locul perfect unde să întrebi pe cineva dacă mori sau nu.
Eu sigur nu mor atunci. De voi nu ştiu şi nici nu-mi pasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu vine.

| Labyrinth a răspuns:

Şi dacă am muri ce-mi pasă mie? Pana mea... e o făcătură şi prostia asta cum a fost aia din 2000. Nu-mi vine să cred că mai sunt proşti care chiar cred în asta. Tristuţ.

| AlinChiriac a răspuns:

Poate parea putin religios fraza ce urmeaza sa o spun dar fie:

Dumnezeu nu ne-a creeat pentru a ne distruge cu mana lui.

Cat despre pamant, acesta exista de mai bine de 6000 de ani. Eu sunt sigur ca aceste povesti sunt doar pentru tv, ziare si tot ceea ce tine de mass media.

Stai linistita, traieste-ti viata si nimeni nu va pati nimic. happy

| LoveDreamsxdd a răspuns:

Au spus ca va fi si in 2000 si nu a fost a spus mosu ala la TV ca va fi si in 11.11 si nu a fost, numai Dumnezeu stie cand va fi! Nu mai credeti in toate aiurelile spuse la TV si de oamenii in varsta ..sunt conserve care expira in 2013 rolling on the floor. Succes!