| Alexandracoman433 a întrebat:

Buna TPU acum trei zile sa spânzurat vecinul și îmi vine și mie sa fac la fel oare de ce?

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Te plictisești. N-ai dat un sens vieții tale, de aia te gândești cum să atragi atenția.

| PedoBarbie a răspuns:

Îți dau o frânghie să îți fie moartea mai ușoară?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai gândi la asta! O să ai parte de chinuri groaznice, nu mori așa pur și simplu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu există viața, după moarte. Lasă gândurile astea negre. Oricât ar fi de nasoală situația ta, e infinit mai bună decât a celor din Africa care nu au ce mânca, a celor din Ucraina unde e război, unde sunt uciși zilnic civili, soldați, sunt violuri, torturi, etc și totuși oamenii aia aleg viața.

Tu de ce nu vrei sa alegi viața?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinuciderea este o soluție permanenta la o problema temporara. Nu uita asta.
Poate că te-ai lăsat prea mult influențat și te-a afectat gestul vecinului, dar tu ai toată viața înainte, nu trebuie să-i urmezi fapta.

| simplaexistenta a răspuns:

Asta nu e ok. In primul rând nu ai de ce sa nu alegi viata, sa te omori numa' ca s-o spânzurat vecinu' si gata, deodată vrei si tu sa il urmezi. In al doilea rând, eu sper ca esti constient/ă ca nu are niciun rost, nu? Motive, ceva? Nup. Nu vreau sa fiu rea dar nu am mai auzit de asa ceva. In fine, părerea mea nu contează, ca pan' la urma sunt doar o idioata.

| 4evergentleman a răspuns:

Că te gândești într-una la acel eveniment. O perioada trebuie sa pleci de acolo.

| 199onur7 a răspuns:

Doamne ferește ce va apucă mă

| depression17 a răspuns:

Eu zic sa faci si tu la fel