| andreea_3266 a întrebat:

Buna TPU aici pe site sunt numai intrebari prostesti nu cred ca sunt si persoane mature care citesc asa ceva.scuze dar asta e adevarul

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Scuze ca iti spun dar unele lucruri invata sa le mai tii si pentru tine.Crezi ca nu stim care ne sunt uscaturile? Nu iti convine, un mesaj la Contact sus in care soliciti stergerea contului si scapi de chinul de a fi membru al acesui site

| Vizitiul a răspuns:

Sunt numai intrebari prostesti? Nu-mi prea vine a crede. Da, exista si multe intrebari irelevante, dar atata timp cat exista o intrebare buna, nu cred ca mai poti afirma : "sunt numai intrebari prostesti!"
O sa-ti dau si ceva link-uri sa vezi ca nu-s doar intrebari prostesti.
Uite: http://www.tpu.ro/......ita-care/.
http://www.tpu.ro/......e-nimeni/.
http://www.tpu.ro/stiinta-si-filosofie/exista-ingeri-pe-pamant/
Sunt doar trei dintre intrebarile care mi se par foarte bune. Te asigur ca mai sunt. E vreo problema daca persoanele mature citesc astfel de intrebari? Ce ai vrut sa insinuezi prin afirmatia asta? Nu vad nicio problema in citirea unei astfel de intrebari. Vad o problema in adresarea unei astfel de intrebari (prostesti) din partea unui matur.

| clauss a răspuns:

Ai deja cateva ore te cand te ai inscris si iti dai cu parerea, eu zic ca te inseli si urmareste intrebarile, nu zic ca nu sunt si intrebari prostesti,, padure fara uscaturi nu gasesti,, iar cu persoanele mature sunt multe, asa ca mai mediteaza cand intrebi ceva

| Hmmmm a răspuns:

Si ceea ce ai scris tu este prostesc pentru ca nu este o intrebare.
si eu ma plang de acest lucru si m-am plans si pana acum, dar am invatat ceva. unele lucruri chiar sunt prostesti, dar altele sunt chiar foarte serioase pentru cel care pune intrebarea.hai ca am fost si noi adolescente si si noi am avut intrebari la fel de prostesti ca si ei.

| nobody_9468 a răspuns:

De ce ii critici pe altii? Ai dreptul asta?
Nu ne cunosti, nu te cunoastem!
Plus ca ceea ce ai zis tu aici da dovada ca tu te crezi deasupra unora dintre noi, ok intr'adevar unele sunt aiurite la maxim, insa evita contactul cu ochiihee hee. Ceea ce ai scris tu, nu este o intrebare!
Deci, la fel de prosteasca precum altele!

Bafta.

| Adolescentul a răspuns:

happy probabil acum tie i`ti par prostestihappy dar punete pentru o clipa in situatia acestor persoane, acestui colectiv TPU, si sa spuna acelasi lucru pe care u l`ai spus! Ca o intrebare referitoare la o anumita problema pe care tu o pui si doresti anumite raspunsuri care ele desigur vor fi contradictorii sa spuna" Ce naspa este intrebarea asta"... bealhhh nici nu ma sufoc sa raspund!happy

| cosminbacau a răspuns:

In mare parte ai dreptate. Adica despre intrebari. Persoane mature sunt, dar nu toate sunt si in gandire. Sau poate nu se dau din cauza intrebarilor. Oricum inainte era altfel site-ul asta, dar dupa cum se observa tehnologia nu inseamna neaparat evolutie. Pupici.

| Savannah a răspuns:

Atunci nu maiintra... problema rezolvata...

| izzzygirl a răspuns:

Stiu sun unele foarte tampite

Întrebări similare