Buna! Draga Maria, nu trebuie sa te gandesti asa! Trebuie sa inveti sa te placi, asa cum esti tu! Si ce daca ai gusa si mai stiu eu ce? Sunt fete mult mai plinute ca tine! In niciun caz nu te gandi la sinucidere, nu o lua pe carari gresite! Acum esti in crestere, nu prea ai de ce sa iti faci foarte multe griji! Nu trebuie sa slabesti cu gandul ca esti grasa, daca vrei sa te apuci de vreo " dieta " sau ceva de genul, gandeste ca si cum dieta asta a ta ar fi un stil de viata sanatos. Si punct. Intr-o zi, sunt sigura ca un baiat, te va placea asa cum esti tu! Fii increzatoare si cum ti-am mai zis, incearca sa te placi asa cum esti tu, si sa apreciezi faptul ca esti asa! Esti sanatoasa, poti sa vezi, poti sa vorbesti! Astea sunt calitatile unui om. Nu conteaza cum arati, conteaza cum esti tu ca om! Nu mai baga in seama toti copii prosti care te jignesc, incearca sa le intorci jignirea asta de mult mai multe ori, si sa nu fi suparata cand iti spune cineva! Nu conteaza ca ai cosuri, nasul mare, ochelari, iti zic asta cu cea mai mare sinceritate. Cosurile si kilogramele in plus se datoreaza faptului ca esti in crestere, ca si mine, ca si orice alta fata sau alt baiat la varsta asta, asa ca nu mai gandi asa. Si daca parintii tai nu te sprijina, no problem! Incearca sa mananci mai putin, fara dulciuri si sucuri acidulate. Sunt convinsa ca esti frumoasa si ca ai un suflet bun! :* Sper ca te-am ajutat! Apropo, citeste comentariul asta ori de cate ori esti suparata pe faptul ca esti grasa ( ceea ce eu un consider a fi o problema, pentru ca orice fata la un moment dat e putin mai plinuta ). O saptamana placuta iti doresc! :*
Si ce daca nu te sprijina parintii, nu mai manca mult, 3 mese pe zi sunt de ajuns. Bea un pahar de apa inainte fiecare-i mese, fara dulciuri, fructe si salate, carne odata pe saptamana. Si fara sucuri doar apa plata sau limonada din lamaie facuta de tine zilnic numa buna. Daca faci cum zic sigur o sa slabesti dar pun pariu ca nu ai vointa asa mare sa slabesti.
Buna. Prin intrebarea asta Maria avea nevoie de sprijin! Nu mai fi atat de... Aroganta asta nu are ce cauta pe TPU. Bye - bye.
Nu sunt aroganta, dar daca ii spui vorbe dulci ca totul o sa fie bine si bla bla o sa o linistesti doar pentru un moment. Trebuie sa ii spui pe fata daca vrea sa schimbe ceva cu fapte nu cu vorbe.
Intrebarea ta demonstreaza inca o data faptul ca expresia "fiecare e frumos in felul sau de a fi" e cat se poate de falsa. Ti-as recomanda sa faci mult sport cand ai timp si sa nu mai mananci... mult. Tine minte: Daca nu faci miscare, toate dietele pe care le vei incerca vor fi egale cu zero. Si inca un lucru: Numai oamenii slabi cedeaza psihic, cei curajosi se sinucid. Glumesc. Nu. E grav daca ai ganduri sinucigase de la varsta asta.
☮ Bună.
☮ Draga mea, nu ești singura de pe pământ. Liniștește-te, sunt soluții la toate problemele.Fiecare trecem prin momente mai grele în viață dar trebuie să fim puternici pentru a trece mai departe. Îți trebuie doar voință, restul sunt detalii. Sunt sigură că poți slăbi, în primul și în primul rând trebuie să crezi în tine, încearcă să slăbești din respect pentru propria persoană, nu că așa vreau părinții. Asta nu contează. Ca să slăbești trebuie să nu mănânci după ora 19:00. Nu manca dulciuri, prăjeli, fără sucuri acidulate, etc. Poți manca carne de pui, ouă, brânză, în general carne slabă, fructe, legume și bea multă apă. Nu uita de sport. http://www.kudika.ro/......urmat.html
De coșuri poți scăpa la fel de ușor ca și de kg în plus. http://www.fitness-nutritie.ro/scapa-de-cosuri-in-mod-natural-acasa/
Și dacă ai nasul mare, ce? Măcar îți vezi lungul nasului. Poți încerca să îți cumperi niște lentile de contact în locul ochelarilor, fă-ți o schimbare de look, machiază-te și ai mai multă încredere în tine. Și nu îți fă probleme pentru faptul că nu ai iubit. Preferi să ai pe cineva care nu te iubește? Cu, care să fi împreună doar pentru 2 luni și după aceea să-ți frângă inima? Pur și simplu așteaptă, va apărea și Făt Frumos, când te aștepți mai puțin. Și nu uita, nu există NU POT, ci NU VREAU.;) Succes :*.
Nu trebuie să te sprijine părinţii tăi, şi eu la 14 ani eram aproape obeză, aveam 72 de kilograme, ai mei nu aveau tupeu să-mi zică pe faţă cât de grasă mă făcusem (la doar 1.62 ), toţi banii mei se duceau pe mâncarea de la fastfood, nu ca acum, pe ţigări. La un moment dat am zis stop, şi m-am apucat să slăbesc, bineînţeles, cu cât mai repede, cu atât mai bine, şi am ajuns într-o lună să slăbesc 9 kilograme cu stări de leşin, dureri de cap, anemie severă, maxim 300 kcal pe zi. Între timp am mai slăbit până pe la 47-48, aşa îmi e cel mai bine, deşi am trecut peste orice ispită culinară. Acum de exemplu mănânc, destul, ce vreau, dar numai până dupămasă, de la ora 3 eu nu mai mănânc absolut nimic.