| Bluebell a întrebat:

Bună TPU!

Am 14 ani şi nu vreau un iubit, încă mă consider prea mică, iar puţinele mele prietene zic că părinţi mei sunt de vină deoarece când le cer părerea ei zic la fel ca mine şi uite aşa sa ajuns să râdă lumea de mine pe tema asta. Oricum eu sunt o fire mai puţin solcială, prefer să stau singură decât cu un grup de persoane care vorbesc despre un subiect de care eu nu ştiu. Eu sunt de părere că încă n-am găsit o persoană pe care o pot numi " un prieten adevărat ".
Voi ce credeţi?

3 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Eu am vazut si copii de 10 ani care au,, prieten/a'' si tu poti avea un prieten la orice varsta, nu conteaza...ai timp.

| Cåpåċεl a răspuns:

Si eu sunt la fel, sunt o persoana singuratica si prefer sa stau singura si sa ascult muzica si pana acum eu nu am avut prieten.
La varsta mea de 14 ani, prietenii zic ca mi-ar trebui un "iubit" ca sunt frumoasa, dar eu nu ma cred prea mare pentru. o relatie.

| Jennny a răspuns:

Chiar daca spui tu ca inca nu ti-ai gasit inca un"prieten adevarat" sunt sigura ca o sa intalnesti persoana potrivita... oricum eu cred ca la 14 ani nu esti prea mica sa ai un iubitstraight facenu vreau sa te influentez nici eu nu suport pustoaicele alea de 12 ani care raman gravide -_-"
acum e alegerea ta, dar eu cred ca ai putea incerca sa fi mai sociabila...si ...cine stie ^^