Per total e normal, si eu imi fac scenarii si chestii de acest gen, dar nu vad o problema in asta, ok, probabil sunt si eu putin ciudat, dar asta e partea a-2-a si chiar ma bucur ca sunt.
Si explicatia este simpla, in aceasta lume esti doar tu cu tine, daca nu ne intelegem si nu discutam cu noi insine atunci cu cine am putea discuta problemele care ne apasa? Cu ceilalti care ar putea profita de ceea ce spunem, de ceea ce gandim?
Nu cred.
Oricum sfatul meu ar fi sa incerci sa ramana in minte toate aceste scenarii si acele ganduri, nu ai de unde stii cand te aude cineva vorbind singura si va putea intelege gresit sau profita de ceea ce ai spus.
Asta inseamna ca ai o imaginatie bogata si cel mai probabil un nivel de inteligenta mai ridicat. Doar pentru ca esti diferita nu inseamna ca e ceva rau.
Probabil esti centrata pe sine. Din ce zici pari introverta, iar ce am zis mai sus e o caracteristica a lor.
Nu cred ca esti bolnava psihic, bazat pe ce ai scris.
Este posibil sa ai un prieten imaginar sau o imaginatie foarte bogata. Iti propun ceva, scrie o poveste de o pagina doua si aratene-o si noua aici pe TPU. Daca este foarte buna te sfatuiesc sa scrii carti si sa le publici sau sa devi actrita.
Cam asta cred ca ar fi ok si te-ar scoate din starea asta.
Nu ai nimic, esti perfect sanatoasa.
Toti facem lucrurile alea cateodata.