Da tu ai impresia ca exista un spiridus al dorintelor in lumea asta, care noteaza dorinteles si are grija sa se indeplineasca. NU. Ca so obtii ce vrei, muncesti ca nu pica nimic din cer. Asa ca nu iti face griji ca vei muri in somn... Stai calm.
Normal ca exista dorinte, dar ai grija ca uneori se intorc impotriva ta! Nu cred in dorinte, cred in miracole.
Prea tarziu...deja mi-am pus dorinte negative in gand si imi este frica sa nu se indeplineasca in viitor...parca simt ca mor de frica
Daca exista dorinte? Pai aici iti poti raspunde si singur? Tu nu ai dorinte? Nu pot sa cred ca nu. Dar daca in caz ai raspuns intrebariibmele cu NU, vreau sa te contrazic. Ba da, ai o dorinta, cred ca e singura dorinta comuna tuturor oamenilor, si anume dorinta disperata de a trai. Bine, sunt si alte dorinte pe care le poate avea un om.
Am dorinte in care am pus suflet si s-au transformat in visuri care mai apoi s-au transformat in realitate. Am si dorinte, in care pur si simplu nu pot investi energia si emotiile necesare, pentru ca stiu deja ca nu se vor indeplini. Iti dau un exemplu: De cand sunt mica, imi doresc ca saptamana sa aiba 5 zile libere si 2 zile lucratore. Nu s-ar putea intampla, nu? Dar am si dorinte care daca nu s-au indeplinit se vor indeplini in viitor.
Acum ca ti-am raspuns la intrebari, poate imi zici si tu ce raspuns ti ai da la propriile intrebari.
Pff...eu mi-am pus dorinte negative in gand si imi este frica sa nu se intample in viitor...de ex"imi doresc foarte mult sa mor in somn" ce as putea sa fac ca sa nu se indeplineasca?
Da tu ai impresia ca exista un spiridus al dorintelor in lumea asta, care noteaza dorinteles si are grija sa se indeplineasca. NU. Ca so obtii ce vrei, muncesti ca nu pica nimic din cer. Asa ca nu iti face griji ca vei muri in somn... Stai calm.
Salut, dorinta de a realiza ceva in viata, se poate spune ca e o dorinta, pe care o vei indeplinii.