| datesraluca a întrebat:

Am acnee si am inceput sa folosesc zineryt. Eu ma dadeam mereu cu fond de ten, oare ar trebui sa renunt macar in timpul tratamentului sa m-am mai dau? Sau nu au nicio legatura. Va multumesc

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu zic sa nu te mai dai cu fond de ten, pe durata tratamentului.
cat despew zineryt, foloseste o prietena de-a mea si e foarte buna

| Alexandru a răspuns:

Bineinteles ca nu trebuie sa te mai dai cu fond de ten, altfel Zineryt-ul isi pierde din efect si nu vei avea rezultatele scontate.
Doar se si spune ca fata trebuie pastrata cat mai curata cu putinta inainte si dupa aplicarea Zineryt-ului. Este clar ca afecteaza pielea deoarece Zineryt o usuca iar fondul de ten nu este deloc binevenit pentru ten.
Oricum, numai bine si mult succes!

| Rosalinda_7546 a răspuns:

Zineryt e f bun am folosit si eu. se utilizeaza dimineata dupa ce te ai spalat pe fata si seara inainte de culcare. daca aplici fondul de ten dupa 30 min dupa ce sa uscat bine nu are nimic. eu asa faceam si nu am patit nimic din contra. numai sa nu te dai imediat ce ai utlizat zinerytul. pentru acnee iti mai recomand inca o crema. se folosesc 2 produse lotiune antiacnee cu ulei de salvia si pe urma crema antiacnee cu ulei de salvia si sulf de la cosmetic plant. este ffff buna.in 3-4 zile numai ai nimic

| cuore a răspuns:

Eu nu am avut nici un cos pana nu am inceput sa folosesc fond de ten.Renunta la fondu de ten ca si el provoaca acnee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metoda Bonus
Cum sa scapi de acnee definitiv, dupa doar o noapte

Te speli pe cu sapun Protex.
Lasi sapunul sa se usuce.
Dai cu Propolis.
Apoi intinzi o usoara masca cu pasta de dinti

O sa se usuce imediat. O singura noapte si gata.