Dacă tu te simti bine in cizme castta e tot ce contează tu să te simti bine nu ce zic altii, că mereu vor fii păreri pro si contra, dar i ati un spray de picioare in caz că transpiri să nu degaji un miros neplăcut dacă te descalti undeva.
Ceea ce nu inteleg eu este de ce ar trebui sa te iei dupa ce face toata gloata, dupa ce e la moda. Incalta-te cu ce iti place si cam asta-i tot.
Sper ca glumesti.Cizme vara? Nu stiu cum e la tine, dar la mine ma topesc pe strada de caldura.Eu mi-am luat niste shoesi, nu pot purta bocanci.Hainele sunt facute ca sa te simti bine.
Si e de prost gust sa porti pantaloni scurt cu cizme.Cam e de pitipoance...
Da draga mea, exista cizme de vara.
Poti sa incerci niste cizme crosetate. Merg si cu pantaloni scurti. Uite aici cateva modele: http://www.la-papuc.ro/......me-de-vara
Depinde de tine, daca te simti bine, nu mai conteaza dar daca toata lumea rade de tine pe la spare, nu e chiar asa de bine, te simti prost. Eu una nu mi-as lua.
Nu te faci de ras! Dar doar gandeste-te cum te simti tu mai bine! Parerea mea e ca o sa iti fie foarte cald cu asemenea cizme! Crede-ma ca si eu am! si le-am dat de multe ori pe o pereche de sandale! Funda>?:*
LexieD întreabă:
ELY098723456778990 întreabă: