| iubescpisicutele47 a întrebat:

Bună TPU!
Am avut de aface cu o vânzătoare tare nesimțită, să vă povestesc:
Am fost la fast-food-ul La Trăsură din Giurgiu să-mi cumpăr 3 șnițele și un suc și vânzătoarea de acolo s-a purtat oribil cu mine, am scăpat din greșeală banii pe jos cu care trebuia să plătesc și vânzătoarea a început să țipe la mine, să mă bârfească cu colegele ei și să se uite urât la mine.
Voi ați mai întâlnit asemenea specimene de vânzători/vânzătoare?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am întâlnit, dar daca întâlneam nu mă aplecăm după bani, o invitam sa îi ridice singurica și plecam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la căldură i-a murit și ultimii neuroni, e tare prăjită și frustrata femeia aia,nu te mai du acolo că te face de râs,nu are rost sa ai contact vizual și să mai cumperi de la specimene de genul. Unii/unele in loc sa fie pensionați pe caz de handicap lucrează și se comportă ostil cu clienții. Am pățit la un fast food cu una Moby Dick,orca ordinară,aveam de gând să îi torn sosurile in cap că așa merita că o ardea aiurea umflata și eu nu avusem nimic cu ea. Mai era o umflata la magazin care nu știu ce morții ei avea cu mine,nu prea știa că se pune cu cine nu trebuie am vrut sa o execut dar am lăsat de la mine,mereu avea o atitudine mega sfidătoare,avea umflata arfe deși zici că era betoniera,butoi cu varza murata. Daca te vede prea liniștit te ia de oaie zice că și așa nu au curaj să comentezi,sa scoți vreun cuvânt.
E plina lumea de zgripțuroaice, majoritatea femeile se comporta urat, sunt nefe și frustrate pline cu arfe. Multă lume a uitat de unde a plecat, toate boschetarele se cred doamne, toate panaramele. Doar nu era vina ta că ți-a scăpat banii ar trebui sa faci o reclamație la șeful ei, aia nu are ce căuta acolo

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.