| R1pstar a întrebat:

Buna TPU am avut piciorul in ghips iar duminica maicamiasi taicamio miau loat un caine techel(carnat )
l-am invatat sa faca la nisip numai ca nu prea face mai mult face pe jos stau la casa numai ca are 4 luni si mie mila sa-l scot afara i-am mama mea a zis ca daca mai face pe jos al scoate afara dar eu nu vreau ce sa fac ca sa al invat cand vrea sa faca sa nu mai faca pe jos sa faca la nisip dar mai bine ar fi sa se duca la usa si sa latre sa al scot afara i-am luat scarda si lesa si are toatevacinuriele facut si i-am luat si 15 oase cu gust de pui si biscuiti pentru caini si al hranesc numai cu pedi gree junior max protection
si cu roial canin si chiar nu vreau sa-l scot afara

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

In primul rand te felicit ca ai ales sa cresti un caine.Cainii isi fac nevoile cautandu-si propriul miros.Trebuie sa ai o carpa pe care sa-si fi facut nevoile, si cateva zile sa-l scoti afara, impreuna cu carpa si sa i-o pui jos, determinandu-l s-o miroase. Apoi scoate-l de cateva ori pe zi la carpa si asteapta sa-i simta mirosul.Se va obisnui sa o caute dupa cateva zile, si v-a cere singur afara.

3 răspunsuri:
| Rumi a răspuns:

Inainte sa iti faci griji pentru cainele tau, fa-ti griji pentru tine. unt curioasa sa stiu ce varsta ai, pentru ca ar trebui sa ai maxim 7-8 ani ca sa scrii in acest hal.

| R1pstar explică (pentru Rumi):

In primul ran am 11 am scris gresti fincaera noapte si nu vedeam tastatura si imi iera som ca am venit dela meci

| Rumi a răspuns (pentru R1pstar):

Crede-ma, si eu am tot 11 ani, si eu sunt extrem de obosita, iar daca e intuneric nu imi e greu sa aprind un bec. Iar daca tot spui ca iti era atat de somn de ce nu ai lasat treaba asta pe ziua urmatoare?