Le transformi in PDF si iti faci un minisite de unde cumparatorii le pot descarca, contra cost (1-10$),cu PayPal(rogi pe cineva sa te ajute). Apoi iti promovezi pagina viral!
Câte cărți ai scris tu la numai 14 ani? Ce fel de cărți ai scris? Pentru a putea fi publicate, trebuie să stârnească interesul unui segment de cititori. Nu știu ce ai scris și dacă cineva le va publica dar în general nu cred că o să câștigi prea mulți bani în România de pe urma vânzării unor cărți scrise până la 14 ani. Doar dacă nu ești vreun geniu nedescoperit?!
In primul rand gandeste-te cati bani te-ar costa sa le publici, nu cati ai castiga de pe urma lor.
Gandeste-te cat de putina carte se vinde in tara in ultima vreme, si cata maculatura exista deja pe rafturile librariilor. Gandeste-te cat de putin se citeste si cat de mult se scrie... numai aici, pe TPU sunt zeci de autori plini de speranta ca productiile lor vor ajunge best-seller-uri!
Ti-a citit cineva cartile? adica, cineva care are habar de literatura si critica literara si iti poate spune cu obiectivitate daca merita sa incerci sa publici sau macar sa continui sa scrii. Eu zic... ca asta ar fi primul pas, daca iti doresti foarte mult sa devii scriitor!
anonim_4396 întreabă: