| Bobo1923 a întrebat:

Am facut un cont special pentru intrebarea asta (nu aveam inainte)
Din intamplare am gasit un site care era abandonat....si este facut prin ucoz
Am vazut ca nu este terminat si, din lipsa de ocupatie, am contactat ( cu greu ) vechiul proprietar si am reusit sa iau eu contul si site-ul...totul bine pana am vazut ca exista atatea greseli de scriere incat am crezut ca vechiul proprietar nu daduse pe la scoala:)).dar am aflat ca a fost o eroare si ca se inlocuiau literele, nu aparea virgula, punctul, plus, semul intrebari si cratima....nu prea am crezut dar am trecut si peste asta si in 2 zile (in timpul liber ) am corectat tot site-ul ..sau asa cred
Acum vine intrebarea
As vrea sa intrati pe http://mars.ucoz.com/ si sa imi spuneti daca ar merita osteneala:D
si cum nu cred ca am corectat inca toate paginile as vrea, daca gasiti greseli de scriere, sa imi spuneti unde sunt.
sectiunea "Minecraft" a fost adaugata de mine.dar nu am inceput inca la ea
astept sa vad daca merit sa lucrez la el

8 răspunsuri:
| SimionAlexandru a răspuns:

Totul pare in regula. Ai facut treaba buna happy Daca esti pasionat de asta, tine-o tot asa happy Iti doresc mult succes, Bobo.
Sa ai o zi excelenta

| Bobo1923 explică (pentru SimionAlexandru):

Multumesc dar crezi ca ar avea succes pe net? big grin mai mult asta era intrebarea

| SimionAlexandru a răspuns (pentru Bobo1923):

Daca te inregistrezi pe forum-uri in comun cu subiectul aleg pentru blog-ul tau, ai mari sanse sa iti faci trafic big grin Deci, DA! Se poate. Atitudinea e tot ce conteaza

Nu e un blog, ci un site...doar ca are un subdomeniu...si ai vrea sa fim parteneri? sa lucram amandoi la el? adresa mea este meal. 1999@yahoo.com sau daca da lasa un mesaj in cartea pentru oaspeti de pe site

Am facut o gresealalaughing e metal. 1999 si am mai pus si yahoolaughing

| SimionAlexandru a răspuns (pentru Bobo1923):

Cu atat mai bine, cred ca ai putea sa folosesti si Google AdSense pentru el.
Eu nu ma joc prea des minecraft, Dar vedem cum facem happy

Nu vreau sa incep direct cu reclamele...io nu am in mite sa castig ceva din asta..ma gandeam sa facem o comnitate adica sa facem un server de minecraft si forum.iar pentru al pune pe net vom folosi google.big grin.iar domeniu voi cumpara daca avem succes cu el

| Bobo1923 explică:

Simionalexandru te rog sa dai si tu adresa ta de email daca te intereseaza propunearea mea