| ioanamelis21 a întrebat:

Bună TPU! Am finalizat facultatea de istorie, însă am trei restanțe și licența de susținut.Problema e că nu știu cum să îmi împart timpul ca să termin această facultate.Menționez că am urmat-o la distanță.La două examene dacă am nota 4 în catalog probabil nu pot intra în licență cu nota 4, nu? Poate veniți cu niște sfaturi! Vă rog din suflet! Vă mulțumesc!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta nu ai finalizat nimic, odata ce mai ai 3 restante pe care ori le iei, ori repeti anul.
La licenta nu se poate intra deloc, daca ai restante!
Punemana serios si invata, daca doresti sa termini facultatea aia si ia-ti licenta, ca fara licenta nu are nici o valoare facultatea.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cauta sa iei restantele, trebuie sa ai toate creditele pentru a da licenta. Abia dupa ce scapi de restante iei legatura cu profesorul indrumator pentru a stabili titlul + subiectul licentei si un cuprins, dupa care te documentezi si incepi sa scrii.Nu alerga dupa doi iepuri deodata fiindca nu vei prinde niciunul.Mai sunt si vor tot fi persoane in situatia ta.Fa-ti timp, stabileste prioritatile si nu te mai compara cu altii.Lucreaza in ritmul tau dar cauta sa avansezi treptat, cu o rutina zilnica, caci timpul nu asteapta pe nimeni.Succes.

| relian a răspuns:

laughing cum ai finalizat facultatea cand tu ai 3 restante laughing frate ce scoala mai e si pe acolo in RO? Adica tu nu ai trecut cala, dar ai terminat facultatea laughing e bun si asa rau.

Dar ca idee, daca nu treci acele restante, ce se intampla? Tot se considera ca ai terminat facultatea sau nu?
Hai ca nu dai licenta, dar sa fi trecut clasa, da poti spune ca ai terminat scoala, doar ca nu ai diploma, dar sa nu treci examenele, pfff naspa de tot, ce conteaza este ca ai facultate facuta laughing

Pt mine cei care nu trec restante,. is repetenti, ori nu se considera ca au acea scoala.Ori o iei de unde ai rapas si treci, ori o lasi balta si te numesti fara scoala.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Ia prima data restanțele. Pune te și învața ca sa scapi de ele. Licenta o poți da și in toamna.