anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am furat candva 3 gaini de la un vecin,m-a denuntat la politie si cazul s-a terminat, eu platindu-i o suma de 2 milioane pe gaini. Poate acel om,ca prin absurd sa ma denunte pentru acea fapta din nou, sau eu mi-am platit datoria si cazul este inchis?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man te comporti ca un copil fara suparare fi matur

| Mădă0611 a răspuns:

Incep sa cred ca esti troll, sau nu te prea duce mintea?

Răspuns utilizator avertizat
| R0R0 a răspuns:

Eu cred ca acel caz este inchis.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum ai gătit găinile? thinking

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Eram eu, un mecanic de tractoare mic si scund si un betiv schiop si fara 4 degete la o mana, si murdar de n-a facut baie de un an.Intr-o zi dupa ce am terminat de lucru la tractoare in depozit(care era si fosta crasma), ne-am imbatat ca porcii cu vodca romaneasca, ne-am gandit sa furam gaini si sa le gatim.Eu cu mecanicu pitic, am mers la vecinu care statea putin ma incolo de depozit cu 10 metrii, el s-a bagat in cotetul de gaini, curtea fiind deschisa si fara garduri, mi-a aruncat o gaina si eu am fugit cu ea.In acest timp schiopul pusese oala cu apa fierbinte pe aragaz, pentru a gati gainile. Odata ajuns eu cu mecanicu la depozit cu cele 3 sau patru gaini furate(nu mai stiu ca eram beat), ne-am dus in bucatarie la schiop am taiat gainile iar mecanicu si schiopu a facut o supa de gaina, dar numai cu sare, ca n-aveam legume.a gatit pe langa supa si o salata de de verdeata de ceapa verde cu ulei si sare.Era ora 12 noaptea, si am mancat toti ca niste betivi.In urmatoarea zi ghici cine a fost cel care ne-a barfit la proprietarul gainilor? Schiopu, da schiopu in schimbul unor pahare de palinca.in prezent eu am platit 2 milioane paguba, dar ei n-au platit, si i-a iertat saracu vecin, ca ii e mila de ei, mai ales de schiop ca n-are casa n-are copii si sta prin frig.Pana la urma a venit politia si m-a intrebat cate gaini am furat, eu am zis 1 gaina,dar hgand s-a uitat in frigider, a vazut 3 picioare de gaini si astfel m-am dat de gol si s-a aflat ca am furat 3 gaini.Am scapat totusi cu bine, am platit 2 milioane si gata, m-am lasat si de furat.

| 6684464 a răspuns:

Doua MILIOANE de GAINI?! Sper ca in bani, altfel invata sa faci oua. laughing
Da, este inchis cazul. Nu degeaba au politistii birouri si dosare. SIGUR esti intr-un dosar pe undeva si intr-un folder pe vreun calculator.