Eram eu, un mecanic de tractoare mic si scund si un betiv schiop si fara 4 degete la o mana, si murdar de n-a facut baie de un an.Intr-o zi dupa ce am terminat de lucru la tractoare in depozit(care era si fosta crasma), ne-am imbatat ca porcii cu vodca romaneasca, ne-am gandit sa furam gaini si sa le gatim.Eu cu mecanicu pitic, am mers la vecinu care statea putin ma incolo de depozit cu 10 metrii, el s-a bagat in cotetul de gaini, curtea fiind deschisa si fara garduri, mi-a aruncat o gaina si eu am fugit cu ea.In acest timp schiopul pusese oala cu apa fierbinte pe aragaz, pentru a gati gainile. Odata ajuns eu cu mecanicu la depozit cu cele 3 sau patru gaini furate(nu mai stiu ca eram beat), ne-am dus in bucatarie la schiop am taiat gainile iar mecanicu si schiopu a facut o supa de gaina, dar numai cu sare, ca n-aveam legume.a gatit pe langa supa si o salata de de verdeata de ceapa verde cu ulei si sare.Era ora 12 noaptea, si am mancat toti ca niste betivi.In urmatoarea zi ghici cine a fost cel care ne-a barfit la proprietarul gainilor? Schiopu, da schiopu in schimbul unor pahare de palinca.in prezent eu am platit 2 milioane paguba, dar ei n-au platit, si i-a iertat saracu vecin, ca ii e mila de ei, mai ales de schiop ca n-are casa n-are copii si sta prin frig.Pana la urma a venit politia si m-a intrebat cate gaini am furat, eu am zis 1 gaina,dar hgand s-a uitat in frigider, a vazut 3 picioare de gaini si astfel m-am dat de gol si s-a aflat ca am furat 3 gaini.Am scapat totusi cu bine, am platit 2 milioane si gata, m-am lasat si de furat.
Doua MILIOANE de GAINI?! Sper ca in bani, altfel invata sa faci oua.
Da, este inchis cazul. Nu degeaba au politistii birouri si dosare. SIGUR esti intr-un dosar pe undeva si intr-un folder pe vreun calculator.