Pai exprima-te corect... nu spui "nu iau proteine" ( ca proteine iei mancand, eu bagam si 6 fripturi pe zi cand puneam muschi ), spui "nu iau suplimente cu proteine", e CU TOTUL ALTCEVA.
Programul e cam slab, faci prea multe exercitii de 30 de repetari... fa maxim 8 repetari / serie ( poti peste, maresti greutatea ).
Trebuie sa meresti mereu greutatile folosite ( NU numarul de repetari ) daca vrei sa cresti.
Daca nu iei proteine, nu pui muschi.
Muschii se fac DOAR DIN PROTEINE, proteinele refac fibrele dupa antrenament.
Tu vrei sa faci muschi CU AER?
Apuca-te de sah.
Stiu ca proteinele sunt baza, dar eu vreau sa stiu daca programul pe care mi l-am facut e folositor la ceva, chiar daca nu iau proteine.Cand spun ca nu iau proteine ma refer ca nu cumpar prafuri si tot felul, ci doar din mancare. Daca a-si lua proteine acest program ar fi de folos?
Pai exprima-te corect... nu spui "nu iau proteine" ( ca proteine iei mancand, eu bagam si 6 fripturi pe zi cand puneam muschi ), spui "nu iau suplimente cu proteine", e CU TOTUL ALTCEVA.
Programul e cam slab, faci prea multe exercitii de 30 de repetari... fa maxim 8 repetari / serie ( poti peste, maresti greutatea ).
Trebuie sa meresti mereu greutatile folosite ( NU numarul de repetari ) daca vrei sa cresti.