anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intrat la profilul stiinte ale naturii si ma intrebam: mai dam teste initiale? Din ce materii? Ni le trece in catalog?

2 răspunsuri:
| Adic45 a răspuns:

Asta depinde si de profesor. La noi in scoala anul trecut, bobocii care au intrat la stiinte ale naturii au dat teste initiale aproape la toate materiile ori din materia de clasa a8-a ori din tot gimnaziul. Daca ti le trece in catalog asta depinde numai si numai de profesor, in mod normal nu s-ar trece in catalog. Eu zic sa-ti repeti asa esentialul din toate materiile, imi ales la mate, romana, bio, chimie si fizica care sunt foarte importante la profilulu tau.Succes!:*

| GregHouse a răspuns:

Anul trecut s-au dat teste gestionate (cica!) de Minister, anul asta probabil la fel e.
Ele oricum trebuie date, ca sa vada si profesorii la ce nivel se afla clasa. Nu se trec in catalog, din cate am inteles nici nu au voie sa fie trecute, cu toate ca profesorii mai ameninta ca le vor trece laughing
Pai, na, cred ca vei da la mate, romana, limbi straine, fizica, chimie, biologie, istorie, geografie... Poate nu vei da la toate, poate vei da si la altele. O sa faci si info, dar cum n-ai mai facut pana acum (cred, unii mai fac si-n gimnaziu) n-are ce test sa va dea.
Sanatate!