In situatile de genul se poate intampla ca omul respectiv sa aiba proprile probleme si proprii nervi, poate o zi proasta, si tu sa fii doar persoana pe care are ocazia sa se descarce, ignora interactiunea.
Daca te intereseaza tinutele de genul, site-ul dehaine.ro are costume chiar faine, pentru toate gusturile, si pretul destul de bun.
Unii se comporta execrabil cu ceilalti pe care ii vad imbracati normal. Ii mai si judeca pana la cer si inapoi.Stai linistit, problema nu era la el, nu la tine: narcisism maxim.
Cred că cel fără creier și cei 7 ani de acasă era el, nu tu.
Chiar daca era străin, putea sa îți răspunda politicos, nu la mișto.
Așa ...prostul nu e prost destul până nu e și fudul..fie el și cu costum
Ca o nota și pentru tine, recomandat ar fi ca atunci când vrei sa te bagi in seama cu străinii, incerca următoarea adresare "Mă scuzați, nu vă supărați, insa mi-a atras atenția costumul dvs și voiam să va întreb de unde l-ați achiziționat." și dacă tot răspunde ca un bădăran, înseamnă că e un gunoi îmbrăcat în haine scumpe
Variantele mele ar fi urmatoarele:
1)Sunt prea aroganti sau egoisti.
2) Mentalitatea romaneasca de stat nu s-a schimbat
3) Nu ar fi trebuit sa intreb asta.
4) Educatia lor nu s-a schimbat nici dupa 2 mastere.
Acum 25 era o mare rușine să întrebi pe cineva de unde are costumul.
Dar ce a fost in '98 de era atat de mare rusine sa intrebi asta?
Dacă omul respectiv era un străin pe care tocmai îl văsuseși pe stradă a fost de prost gust să-l întrebi, într-adevăr. Și eu ți-aș fi răspuns la fel
Mai ales ca era format doar dintr-o camasa si un sacou, asa cum scrie in postare.
Dar pantaloni nu avea?
Cipi1212 întreabă: