| Râmăăă a întrebat:

TPUhappy! Am mai pus o data intrebare pe TPU, cum sa il cuceres pe un baiat, si l-am cucerit, suntem impreuna, si le multumesc tuturor pentru raspunsuri. Problema este ca acum nu stiu cum sa il prezint mamei, imi este rusine. Mama lui este romanca dar tatal lui este italian. Cum ii pot explica mamei acest lucru? Imi este rusine! Prima oara cand am avut un prieten i l-am prezentat, si nu a avut o parere buna, desi el era respectabil straight face. Sunt derutata, prietenul meu chiar vrea sa imi cunoasca mama crying. Nu stiu cum sa ii explic si lui si mamei. Intrebarea este cum sa ii explic ei. Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| GaZaTaCeTeIuBeStE a răspuns:

Pur si simmplu fara vrajeli poti face asta. pai ii zici din timp. uite mama mi-am facut un iubit o sa til prezint si tie candva dar te rog sa tecomporti normal cu el. ma simt bine cu el este respectuos si nu cred ca ar conta ca tatal lui e italian si mama lui romanca pentru ca tot omani sunt nu? si principalul este sa iti placa tie. si ii mai zici mamei tale. mama cel mai mult conteaza cum e el si ce suflet are nu cum arata sau ce parinti are. te rog frumos sa il accepti asa cum este el pentru ca nu cred ca nu ai vrea ca fata ta sa nu fie fericita din cauza ta. il plac ma place ne intelegem fffff bine si vreau sa il accepti pe acesta. in timp te obisnuiesti cu el bine? asta trebuie sa-i zici mamei tale si iubitului tau sai ii zici ca ai vb cu mama ta si ce a zis ea si ca o sa i faci cunosinta cu mama ta. daca mama si iubitul tau suntv pesoane de incredere nu is probleme.

sper ca te-am ajutat:*:*:*:*:*:*:*:*

fundita?

2 răspunsuri:
| KrUeLlA a răspuns:

Nu are nici o legatura daca mama e romanca si tatal lui e italian.
Daca este iubire nu trebuie sa existe probleme in legatura cu acest lucru. Spune-i ca e un baiat bun,..., stii tu mai bine cum sa o cuceresti pe mama ta.
Sunt sigura ca va merge si va prinde drag de baiatul ales de tine exact, ca si tine.Trebuie doar sa stii cuvintele potrivite care sa ii ajunga la inima mamei tale.[vrajelilaughing]

Răspuns utilizator avertizat