| kitisupercool a întrebat:

am nevoie de ajutor.Scriu o poveste si am ramas in criza de inspiratie.Este vorba despre o fata timida care, in timp ce este internata intr-un spital o ataca un barbat.Fratele ei o salveaza,iar atacatorul ii spune "Sa stiti ca sunt mai multi ca mine in acest spital care o vor pe ea".Nu vreau sa renunt la aceasta idee,dar nu stiu ce sa scriu, adica ce e asa special la ea incat este urmatita de un fel de mafia.As vrea ceva supranatural, dar nu vampiri. Funda

4 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Hmm, poate ca stie ceva despre care ea insasi nu e constienta ca stie, un secret pentru care altii ar face orice ca sa-l afle.

| kitisupercool explică (pentru thealchemist):

Dar care? laughing

| thealchemist a răspuns (pentru kitisupercool):

Pai depinde in ce directie vrei sa mergi cu povestea. e ceva legat de mister, crime, o conspiratie, sau vrei sa scrii o poveste mai personala despre rivalitati in familie sau un anumit grup mai restrins si pericolul este doar un pretext pentru a descrie relatiile dintre ei?
eu personal as merge pe calea conspiratiei, dar si acolo trebuie sa te decizi asupra a ceea ce e in joc, soarta omenirii, sau ceva mai comun, banii, puterea, etc.
succes!

| CosminC86 a răspuns:

Daca scrii o poveste, nu ai voie sa te inspiri de nicaieri. Fa ceva original, si poate peste 50 de ani te vor injura copii pentru ca va fi subiect de teza. laughing (asta daca o vei publica bineinteles)