| Bibuşca a întrebat:

Am nevoie de ajutor stiu ce spun eu acum nu exista asta credeam si eu pana astazi al scoala...deci eu la scoala vorbeam cu fete iar baieti erau afara jucau fotbal, noi stateam langa tabla, si se auzise un zgomot scaunul de la catedra lui domnu[invatator] se miscase si noi toate ne-am speriat le-am spus si baietiilor dar prima data nu ne-au crezut dar apoi colega mea isi pusese penarul pe banca noi toti ne-am intora cu spatele si penarul era in alta pozitie, cand ne-am asezat pe scaunul lui domnu se simtea ca si cum te intepa cineva. voi ce credeti poate o fi fost o fantoma[raspuns si eplicati] plizzz ca sa stiu daca e adevarat sau fals. Dar acel scaun nu stiu cum ar fi fot explicat. si nimeni nu era in spatele catedrei ca sa-l miste pliz ajutati-ma sa aflu raspunsul adevarat

Răspuns Câştigător
| ingerasdragalas a răspuns:

Nu stiu, eu nu cred in fantome si da si mie mi se intampla cate odata lucruri din acestea, de exemplu intr-o zi faceam impreuna cu colegele mele clipuri video(cu camera de filmat) iar, pe cand filmam camera s-a stins dintrodata si pe ecran au inceput sa se vada tot felul de umbre.M-am speriat ingrozitor, inca caut o explicatie dar oricum te sfatuiesc sa faci la fel.

3 răspunsuri:
| Cåpåċεl a răspuns:

P0i parerea mea este ca ar trebui sa intrebi directoare/directorul despre istoria scolii, ca poate stie dansa/dansul sau poate are un document si zii sa ti`l imprumute sa afli mai multe dspre scoala, daca zice ca inainte ar fi fost un cimitir, clar acelel fantome sunt furioase.
Succes!(in mod normal eu nu cred in fantome sinu mi s-a intamplat din astea, dar se poate a exista)I don't want to see
Funda?

| Moonster a răspuns:

Sigur eu fantoma, documentativa despre scoala unde a fost construita scoala

| FataLuiValter a răspuns:

Cu siguranta e o fantoma.Intrebati si voi profesori mai batrani, poate ei stiu de ce s-a intamplat. Poate un profesor o fi murit pe locul acela.winking

Întrebări similare