| BeautyTeacher a întrebat:

Buna TPU.Am nevoie de cat mai multe pareri.Eu,pe deoparte, cred in Dumnezeu pentru ca am vazut la televizor cum pe o femeie o deposedau doar atingand o icoana, cum icoanele plang cu lacrimi, si daca spiritismul exista stiu sigur ca am facut, atunci inseamna ca exista lumea de dincolo si Dumnezeu. Dar intr-un fel nu cred, Dumnezeu nu mi-a dovedit mie personal ca exista rugaciunile nu se adeveresc biblia la un moment dat se contrazice singura si nu cred ca cineva ar fi putut spune "sa se faca lumina!"si chiar s-a facut. voi ce parere aveti? argumentati.

3 răspunsuri:
| Elly213 a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu.

| BeautyTeacher explică:

De ce? ti-a dovedit?

| florrymih a răspuns:

Cum poti sa crezi ca Cel care a creat pe omul nu exista? Daca nu exista omul cum a aparut? Din maimuta? Chiar nu va invata nimic la scoala? Si Dumnezeu nu trebuie sa ti se arate tie personal caci nu este sclavul tau... Daca s-ar arata la toata lumea ar mai exista iad?, caci atunci toata lumea ar crede in el. Daca s-ar arata la toata lumea nu ar mai exista politistii care sa prinda talharii, nici ceii care transporta droguri cu alte cuvinte nu ar mai fii oameni rai cea ce ar fi bine dar oamenii care se ocupa cu aceste lucruri ar ramane fara serviciu si ar muri de foame...
Deci Dumnezeu nu trebuie sa-ti doveeasca tie ceva, sa-ti castige increderea...defat tu ar trebui sa faci asta.
Daca nu ma crezi du-te si vorbeste cu un preot

Doamne Ajuta!