anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Am nevoie de niste sfaturi! Sunt clasa a9a, la intensiv informatica si imi place foarte mult informatica, insa nu prea ma descurc sau poate asa vrea profesorul nostru, caci ne da probleme de informatica si note foarte mici! Ma chinui de doua luni, fac probleme, imi invat, dar tot nu merge, iar la meditatii nu prea as vrea sa ma duc.Ce as putea face? chiar imi doresc sa stiu informatica, dar nu merge...ce as putea face? fac multe exercitii...dar degeaba.

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Relativ puține informații... E posibil ca proful vostru de info să vă chinuiască pentru a face rost de elevi la meditații.
Sau doar atât îl duce capul (am avut și eu un profesor la liceu care preda materia lui după cursurile și seminariile pe care le avea el de când făcuse FACULTATEA! și evident, toată clasa aveam note mici la el. Norocul nostru a fost cu alt profesor, care în anul următor a făcut în juma' de an ce nu făcuse ăsta cu noi, și în restul - materia lui. Deci SE POATE și altfel)...
Concluzia: dacă îți place ceea ce faci și crezi că asta va fi meseria ta, caută ACUM un profesor bun să te învețe.

| Iwannabesmart a răspuns (pentru mihai69):

..si unde sa caut? eu incerc, am vointa...da, cred ca vrea meditatii.Stie ca nu ne descurcam prea bine unii dintre noi si ne da la test si probleme de olimiada... oricum, iti multumesc pentru sfat! Vad ce pot face sa gasesc un profesor bun, ca mai mult nu pot face, fac destul ce fac.

| mihai69 a răspuns (pentru Iwannabesmart):

Ai putea căuta tot pe internet, dar e cam „la plesneală" - nu ai de unde știi peste cine dai. Ideal ar fi prin sistemul „întreabă un prieten".

| Iwannabesmart a răspuns (pentru mihai69):

O sa incerc, poate asa va merge.Iti multumesc din nou!

| RainmakerX a răspuns:

Hello.

In cazul de fata cred ca ori trebuie sa te duci la meditatii... ori sa te muti la alta clasa de intensiv informatica *daca mai este alta*

Succes!

| Iwannabesmart a răspuns (pentru RainmakerX):

Este doar una de intensiv.

| R0R0 a răspuns:

Daca nu mergi la meditatii si totusi, nu intelegi, iti va fi greu.