Daca nu te vrea pe tine mai mult decat pe cealalta fata si nu o vrea nici pe cealalta fata mai mult decat de vrea pe tine, exista intotdeauna posibilitatea sa va vrea pe amandoua. Nu este exclus ca cineva sa aiba sentimente asemanantoare pentru doua persoane si sa nu poata alege intre ele.
Acum nu stiu daca si asta este cazul cu iubitul tau.
Din punctul meu de vedere ai doua solutii.
Prima ar fi sa ii dai un ultimatum. Ii poti spune ca daca mai vezi un mesaj primit din partea ei, te desparti de el.
Exista, insa doua probleme dupa ce ii spui asta. El isi poate sterge mesajele de la ea mai riguros, deci nu poti afla cu siguranta din mesajele pe care le gasesti tu, daca iti spune adevarul.
Ori poate sa nu iti ia in serios ultimatumul pentru ca deja l-ai iertat de atatea ori.
A doua optiune este sa nu ii spui nimic, sa stai in dubii constant si sa ii "inghiti" aceste scapari, intrebandu-te daca te minte sau nu.
Daca as fi in locul tau, sincer m-as fi despartit de mult de el. Probabil de la a doua sau, cel mult, a treia abatere. Personal, nu vad un viitor pentru o relatie in care mi-am pierdut increderea in partenerul pe care il am. Nu vad rostul unei relatii in care trebuie sa stau sa ma intreb mereu daca imi spune adevarul, daca mai pastreaza contactul cu tipa respectiva, daca isi sterge mesajele etc. Pentru ca o sa stau o perioada asa, insa la un moment dat o sa ma satur. Mai devreme sau mai tarziu. De ce mi-as pierde timpul cu o relatie menita esecului?
Sa zicem, totusi, ca sunt indragostita pana peste cap de el si l-am iertat precum ai facut-o tu. In cazul asta, i-as da un ultimatum si as fi cat se poate de serioasa in privinta asta.