| Dulc3amarui a întrebat:

am nevoie de un sfat.Cum as putea sa prind tupeu? Stiu ca intrebarea asta a fost pusa de 100 de ori dar eu sincer m-am saturat cand cineva de la scoala se ia de mine intruna, ba ma ia la misto..Eu de mica sunt mai emotiva.Cum as putea sa le arat tuturor ca si eu pot fi ca ei? Majoritatea de scoala mea au haine de firma,numai fite si figuri.Un sfat imi e de ajuns, fara jigniri.Multumesc

Răspuns Câştigător
| PinkTerror a răspuns:

Hmm...

de ce sa iti fie frica de ei? si ei sunt oameni si ei au probleme si ei sunt ca oricine altcineva.

Singura diferenta intre tine si ei este ca ei au invatat de tineri ca nu intereseaza pe nimeni ca tu esti trist sau ca ai acele probleme si au incercat atatea masti ca acum le vine natural sa se poarte ca si cum totul este bine.

Nu te lasa pacalita. Persoanele care simt nevoia de a fi in centrul atentiei in general ascund rani adanci.

iar in ceea ce priveste tupeul de a iti exprima cuvintele... ei bine, eu iti recomand ceva foarte simplu. incepe cu o persoana, apoi inca una pana cand vei putea sa faci asta cu toti.

Have Fun

P.S. if all else fails: Pentru a putea sa iti ridici capul si sa deschizi gura trebuie sa te simti bine tu cu tine. gandeste-te ca ei sunt niste soricei de laborator si tu este cea care conduce experimentul.

6 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Tupeul... nu inseamna sa urmezi turma.

sa ai tupeu inseamna sa stai ferma pe pozitie si sa nu te lasi calcata in picioare de altii. pentru asta nu trebuie sa te alaturi gastii.

in ceea ce priveste hainele, fitele si ce or mai avea te rog sa te gandesti ca nu le au ei, le-au luat parintii.

Vrei sa le bagi morcovu'? sa ii faci sa se simta ca ultimii oameni? vrei sa ii faci sa fie gelosi pe tine?

Si ce ai castiga? Nu crezi ca e mai bine sa ii vezi de capul tau, de persoanele care te apreciaza si de lucrurile ce iti face placere sa le faci?

Da! Sunt smecheri! Si?

Dupa scoala o sa vina viata reala.

| PinkTerror a răspuns:

Si apoi vine facultatea... O, frumoasa facultate!

| Dulc3amarui explică (pentru PinkTerror):

Nu vreau neaparat sa fiu ca ei, dar mai mult vreau sa am acel tupeu ca sa-mi exprim cuvintele fara a-mi fi frica de toti.Intelegi?

| Dulc3amarui explică (pentru PinkTerror):

Multumesc pentru raspunsuri ^ _ ^

| PinkTerror a răspuns (pentru Dulc3amarui):

Oricand ^_^

| PinkTerror a răspuns (pentru Dulc3amarui):

Hmm...

de ce sa iti fie frica de ei? si ei sunt oameni si ei au probleme si ei sunt ca oricine altcineva.

Singura diferenta intre tine si ei este ca ei au invatat de tineri ca nu intereseaza pe nimeni ca tu esti trist sau ca ai acele probleme si au incercat atatea masti ca acum le vine natural sa se poarte ca si cum totul este bine.

Nu te lasa pacalita. Persoanele care simt nevoia de a fi in centrul atentiei in general ascund rani adanci.

iar in ceea ce priveste tupeul de a iti exprima cuvintele... ei bine, eu iti recomand ceva foarte simplu. incepe cu o persoana, apoi inca una pana cand vei putea sa faci asta cu toti.

Have Fun

P.S. if all else fails: Pentru a putea sa iti ridici capul si sa deschizi gura trebuie sa te simti bine tu cu tine. gandeste-te ca ei sunt niste soricei de laborator si tu este cea care conduce experimentul.

| Steff52 a răspuns:

Eu zic sa nu le bagi in seama si sa fii tu insati. Asta pana la urma va fi apreciat. Daca toata lumea e rea de ce ai vrea sa fii si tu ca ei.Fii speciala, Si lasa-i sa vorbeasca singuri.Bafta!