Buna.Uite niste statusuri:
"Ii ignoram pe cei care ne adora dar ii adoram pe cei ce ne ignora...ii ranim pe cei care ne iubesc si ii iubim pe cei care ne ranesc."
"Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist."
"E trist sa te simti singur chiar si atunci cand esti inconjurat de oameni."
"Sunt momente in care simt ca ma prabusesc, dar in ciuda ta, ma ridic si apoi zambesc!"
"Fata care rade, vorbeste mult si pare foarte fericita, este si fata care noaptea adoarme plangand."
"Cand tu ai o suparare numai eu stiu ce te doare, si atunci cand dai de greu langa tine sunt mereu."
"Dragostea este o intersectie cu sens giratoriu. Te-nvarti in jurul aceleiasi inimi pana ramai fara lacrimi."
"Iubirea-n general e ca un joc de carti, vezi cum le imparti c-o sa primesti dragoste din parti."
"Uneori din prietenie se naste si dragoste."
"Poate crezi ca te ignor, dar in interiorul meu as da orice sa vorbim."
"Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învatat sa citesti printre zâmbete si rânduri stergi o lacrima dar nu poti sa stergi amintiri."
"Numai cred in el. Imi spune ca ma vrea inapoi, plange dupa mine, plange dupa noi doi. Nu-l cred, dar totusi eu l-am intrebat: Plangeai, cand ma inselai?"
"Nu te lasa pacalita de vorbe frumoase, toti stiu sa le spuna!"
Daca mai vrei statusuri intra aici: http://statusurimd.blogspot.ro/search/label/Despartire
Funda?
Mi-a fost greu mereu sa pierd persoanele pe care le iubesc... Dar uneori ma intreb: Exista oare cineva care se teme sa ma piarda pe mine?
Un pix. Un jurnal. Si mii de ganduri. Amintiri ramase. Scrise in acele randuri
Un gand: Când cel mai bun prieten te părăseşte, nu plânge! Închide-ţi lacrimile în cel mai ascuns colţ al inimii, numit "uitare"...
Numar zilele pana cand o sa ne-ntalnim. Ma omoara gandul ca vreau sa te vad si nu pot
N-ai să te schimbi... degeaba timpul trece... ai fost si ai ramas un suflet rece
Fara tine ma sting. Ma hranesc doar cu nopti din trecut. Stelele plang in urma ta. Cum as putea sa uit. Cerul e trist. toate vorbesc numai de noi. iar mie. mi-e dor de ochii tai
Sa ma bucur pentru ca suntem prieteni sau sa fiu trista pentru ca mai mult de atat nu vom fi niciodata? Credeam ca iubirea noastra e unica sub soare. Dar pentru tine n-am fost decat o fata oarecare. Sa stii ca nu-mi lipsesti. Imi lipseste doar cel care credeam ca esti
Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor. Am incercat dar nu te pot uita asa usor. Mor incet, simt cum totul ma doboara. Hai sa o luam de la inceput, suferinta sa dispara!
Nu vreau sa mi se mai spuna ca viata merge inainte... M-am saturat sa ma exprim numai in cuvinte
Inima este un organ ce se află în corpul omului. Nu poți ajunge la ea decât cu un obiect ascuțit pe care să-l înfingi în partea stângă a pieptului.
Îmi vine să te lovesc cu manualul de biologie peste față.
Dragostea e ca o băşină, dacă o forţezi va ieşi un căcat.
Viaţa e ca firele de păr de la cur, scurtă şi plină de căcat.
(primul status e chiar adevărat, o adevărată vorbă de duh)
E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine, daca as fi copil mi-as lua jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt, azi toate astea ma streseaza, as vrea sa mai fiu macar acum putin copil…
iti cer iertare, stiu ca nu crezi ca ma doare, poate daca ai vedem lacrimile mele care cad in fiecare seara pe perna m-ai crede, te rog iarta-ma…
Ea nu iarta, iar u nu ai de ales
Park ieri traiam sperante si vise
Si ieri aveam tot ce ce-am dorit
Cineva spunea ca viata merge inainte dar,
Ma intreb. oare chiar s-a sfarsit?
Mam schimbat in lipsa ta/Aveam tot; dar team pierdut/Am crezut ca poti ierta, sa fim iar ca la inceput/Azi ink te mai simt/Nu pot sa te ating/Dar vei ramane, mereu, visul meu/Nu iti cer nimic din ce nu poti sa imi dai/Mai stai...
Ma gandesc iar la tine, Ma intreb dcAi foc in privireAi aprins un foc in inima meaO dorinta ce arde, nu-i pot rezistaAi vrea sa patrunzi in ochii meiSa afli raspunsulIntrebari te-nconjoaraSi nu poti vedeaFocul ce arde in inima mea.
Toata viata mea se stinge, lumea mea se inchide
Dragoste, iti cer, sa te intorci!
Sunt injosita, sufletul meu este gol
Dragoste iti zic sa te intorci
La ce pedeapsa si la ce durere m-ai condamnat.
Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise.
Tristeţe este cetatea inimii cu jaluzelele trase de suspine fierbinţi şi de negri prinţi.
Gandestetebine,gandeste-te profund, la ce ai mai scump la viata ta, traieste!
prietenii buni care te ajuta sai ti minte, sa le povestesti despre ei copiilor tai iar cei rai care de injunchie pe la spate si te face de tot cacatu'(scuze)si pe fata"ce faci tu...da-mi si mie 10 lei etc. dai uitarii
Andrei1903 întreabă: