In 14 ani am vazut multe si am auzit multe, dar asta le intrece pe toate In fine, poate e bantuita, spune-i sa se duca la un popa sa i se confeseze, poate sfinteste si ''holul''. Succes cu fantomele Aaaa si daca se poate: incearca sa scrii mai corect
Am auzit multe povesti la viata mea da astea le intrece pe toate spune-i sa dea aghiasma prin casa si sa spuna rugaciuni! Locul e bantuit
Toti isi pun Intrebarea ce sunt fantomele?
Fantomele sunt sulfetele unor oameni care au murit dar au ramas pe lumea asta Profesoru Meu de Religie care e un preot a spus ca spiritul dupa ce a murit este dus de ingerul pazitor in rai apoi in iad si inapoi in rai iar astea dureaza 40 de zile.Probabil ca acele suflete nu au reusit sa treaca pe lume sa cheme un Preot si sa fac a un exocism! Probabil sa fie posedata.In fine Suces
Deci sa fie clar: ori e nebuna ori e tapma si spune ea ca vede fantome ori chiar le vede si acum mi se ridica capul rau ca nu stiu ce sa cred din raspunsurile meme dar cred ca e tampa rau...
Pai daca zici tu ca e credincioasa era foarte simplu sa rezolve problema asta... of DOamne spune-i sa isi daruiasca viata lui Iisus si sa ii ceara iertarea pacatelor si mantuirea si daca poate sa se roage mult!
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: